Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Νέος προπονητής στον Πιερικό... ξανά!

Νέος προπονητής στον Πιερικό... ξανά!
Με δελτίο τύπου ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Λεωνίδα Μπίλη στην θέση του Δημήτρη Χριστοφορίδη, που ανέλαβε την ομάδα πριν από... ένα μήνα!




Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Χριστοφορίδης ήρθε τον Ιανουάριο στη θέση του Γιώργου Καμπερίδη που είχε πάρει την θέση του Νίκου Θεοδοσιάδη που είχε πάρει την θέση του Τάσου Ιωαννίδη...


Αυτός είναι ο πέμπτος προπονητής που αναλαμβάνει τις τύχες του Πιερικού φέτος και ακόμα βρισκόμαστε στον Φεβρουάριο!

*Να θυμίσουμε επίσης ότι ο Λεωνίδας Μπίλης αντικαταστάθηκε από την ομάδα του Άρη Παλαιοχωρίου παρά το γεγονός ότι πραγματοποίησε ιδιαίτερα εντυπωσιακή πορεία φέτος και κοντράροντας την ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στα ίσια παραμένοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος για μεγάλο χρονικό διάστημα!


Η ανακοίνωση του Πιερικού:

O ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Δημήτρη Χριστοφορίδη. Εμείς τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο διάστημα αυτό στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια των προσωπικών και επαγγελματικών δραστηριοτήτων του. Η διοίκηση είναι σίγουρη ότι θα συνεχίσει να είναι κοντά στην ομάδα που υπηρέτησε και αγαπάει παραμένοντας πιστός φίλος.

Τη θέση του προπονητή στην ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αναλαμβάνει ο κ. Λεωνίδας Μπίλης ο οποίος στο παρελθόν εργάστηκε στον ΠΙΕΡΙΚΟ. Η διοίκηση του εύχεται ολόψυχα καλή αρχή στο νέο του ξεκίνημα με επιτυχίες για την ομάδα μας. Ο Λεωνίδας Μπίλης διετέλεσε πρόσφατα προπονητής της πρωτοπόρου ομάδας του Άρη Παλαιοχωρίου καθώς εργάστηκε και σε ομάδες Β΄ και Γ΄ εθνικής κατηγορίας.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ