Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων και Νέων

Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων και Νέων
Τα εύσημα για την άψογη διοργάνωση των αγώνων της 2ης φάσης του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Παίδων και Νέων απένειμαν στην ΕΠΣ Πιερίας, τόσο οι νικητές (και στις δύο κατηγορίες) της ΕΠΣΜ (Θεσσαλονίκη), όσο και οι ηττημένοι της ΕΠΣ Θεσσαλίας (Μαγνησία).



Με πολυμελείς αποστολές, οι μεικτές ομάδες των δύο Ενώσεων βρέθηκαν στην Κατερίνη την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, όπου έγιναν δεκτοί από σύσσωμη την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας, τα μέλη της οποίας φρόντισαν κάθε λεπτομέρεια, για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων, με την αμέριστη συνδρομή του ΟΠΠΑΠ, του δήμου Κατερίνης.

Από την ΕΠΣ Θεσσαλίας, στην Κατερίνη βρέθηκαν τόσο τα μέλη της διοίκησης όσο και ο πρόεδρος της κος Περικλής Λασκαράκης (μέλος επίσης της ΕΕ και ταμίας της ΕΠΟ).

Επικεφαλής της πολυπληθούς αποστολής της ΕΠΣ Μακεδονίας ήταν ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής (και από τα παλιότερα μέλη της) κος Κλήμης Γούναρης.

Την ΕΠΟ εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών και μέλος της Επιτροπής Διοργανώσεων κος Παναγιώτης Διακοφώτης (πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου).

Στο Α’ ΔΑΚ βρέθηκαν επίσης, το μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΟ κος Θωμάς Μεταξάς και ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Ομάδας Κ15 κος Θεόδωρος Ελευθεριάδης. Τέλος, πλήθος scout ομάδων της Supeleague όπως οι κ.κ. Θανάσης Κωστούλας, Κώστας Λαγωνίδης, Νίκος Κεχαγιάς, Βασίλης Αντωνιάδης κ.α.

Όλοι τους, μετέφεραν στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας κο Τόκα Αστέριο και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, τις καλύτερες εντυπώσεις τους, για την άψογη διοργάνωση και τη φιλοξενία.