Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Ο ΣΕΠΕ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση της ΔΟΕ για την πραγματοποίηση: α) συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας σε όλη την Ελλάδα την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018, β) 24ωρης απεργιακής δράσης την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 και ...

γ) στο χρονικό διάστημα από 19 έως 28 Μαρτίου 2018 κύκλου Γενικών Συνελεύσεων στους Συλλόγους όλης της Χώρας με στόχο τη συσπείρωση των συναδέλφων και την ενδυνάμωση του αγώνα καλεί τα μέλη του σε έκτατη Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.

Θέματα ημερήσιας διάταξης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης:


• Διαμόρφωση αγωνιστικής πρότασης για την ανατροπή των αντιεκπαιδευτικών μέτρων και την ανάδειξη των αιτημάτων μας για μαζικούς διορισμούς , αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις, δαπάνες για την παιδεία.

• Ενημέρωση για τη συνάντηση που πραγματοποίησε το Δ.Σ. του Συλλόγου με τον Δ/ντή Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Πιερίας με θέμα τη θεσμοθέτηση της υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης και τη συγκρότηση των τριμερών επιτροπών για την εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης.

Για το Δ.Σ. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
Βασίλης Λάμπρου Σταματία Γιάντσιου