Τρίτη 22 Μαΐου 2018

34ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών.

Φέτος από 09 έως 13 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι εργασίες του 34ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, το οποίο έγινε στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου Κρήτης.

Την Τοπική μας Διοίκηση εκπροσώπησαν με την ιδιότητα του εκπροσώπου ο πρόεδρός μας ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος και με την ιδιότητα των παρατηρητών η ταμίας ΜΠΕΣΛΕΜΕ Ουρανία και το μέλος μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ Σοφία. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου συζητήθηκαν ουσιαστικά θέματα και πάρθηκαν αποφάσεις σημαντικές με σκοπό την ενδυνάμωση της σχέσης φιλίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ της Αστυνομίας και της κοινωνίας, καθώς και για την γενικότερη πρόοδο σε κάθε επίπεδο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.


Άξιο λόγου είναι ότι η Τοπική μας Διοίκηση, βραβεύτηκε με "έπαινο" στα Διοικητικά Θέματα, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση Πανελλαδικά καθώς επίσης και για την πλούσια δραστηριότητα της σε πολιτιστικά και κοινωνικά θέματα. Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης και της τιμής που δείχνουν τα μέλη μας στο πρόσωπο της Τοπικής Διοίκησης Πιερίας καθώς και της ανιδιοτελούς υποστήριξης πολλών φίλων της Ένωσης μας, τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι αυτό.

Στη λήξη του συνεδρίου έγινε ανταλλαγή δώρων και από τους εκπροσώπους της Τοπικής μας προσφέρθηκαν σε όλα τα μέλη των ΔΣ του Εθνικού Τμήματος και της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου η εικόνα του Αγ. Διονυσίου του εν Ολυμπω από το επίτιμο μέλος μας Γιοβανόπουλο Κων/νο , ένα διακοσμητικό γραφείου με το έμβλημα μας και εικόνα του Ολύμπου και των ακτών του από την Πρόεδρο Ξενοδόχων Ν. Πιερίας κα. Λάμπρου Ευαγγελία, ένα μπουκάλι κρασί από το επίτιμο μέλος μας κ. Αδάμου Γεώργιο και τοπικά προϊόντα παραγωγής μελών μας.

Τέλος εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και συγχαίρουμε το Εθνικό Τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και την Τοπική Διοίκηση Λασιθίου για την άψογη διοργάνωση του συνεδρίου.

"Servo per Amikeco" 
"Υπηρετώ δια της Φιλίας" 


Για το Διοικητικό Συμβούλιο 



Ο Πρόεδρος 
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος 



Ο Γεν. Γραμματέας 
ΚΙΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Αγαθάγγελος