Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Τα σχολεία πηγαίνουν στους «12 Άθλους του Ηρακλή» (Από τον Οκτώβριο του 2018 ως τον Φεβρουάριο του 2019)

H ΔΕΘ – Helexpo, ο εθνικός φορέας διοργάνωσης Εκθέσεων, Συνεδρίων, Δράσεων και Εκδηλώσεων στην Ελλάδα, εδώ και 80 χρόνια, συνεχίζει να καινοτομεί, δημιουργώντας ποιοτικούς χώρους, που συνδυάζουν την ψυχαγωγία με την εκπαίδευση με τρόπο μοναδικό.

Σε συμπαραγωγή με τους Dream Workers και την εταιρία Eksagon Exhibitions, η διοίκηση της ΔΕΘ - Helexpo , δημιουργεί ένα ακόμη εντυπωσιακό Θεματικό Πάρκο & Μουσείο.

Οι «12 Άθλοι του Ηρακλή», πρόκειται να φιλοξενηθούν στο περίπτερο 1 της ΔΕΘ-Helexpo, στη Θεσσαλονίκη. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πρόκειται να λειτουργήσει ένα τόσο μεγάλο και ποιοτικό θεματικό πάρκο αφιερωμένο στην ελληνική μυθολογία που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους.

Από τον Οκτώβριο του 2018 ως τον Φεβρουάριο του 2019 το νέο, μυθολογικό θεματικό πάρκο και μουσείο 2,500 τ.μ θα υποδέχεται εκπαιδευτικούς και μαθητές των σχολείων οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

Η διοίκηση της Helexpo με πολύ σεβασμό επικοινωνεί με όλη την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα και σας εύχεται καλό καλοκαίρι. Ταυτόχρονα σας υπόσχεται τη νέα σχολική περίοδο να δημιουργήσει την πιο εντυπωσιακή και ποιοτική επιλογή πραγματοποίησης σχολικής εκδρομής.

Η περιήγηση στους «12 Άθλους του Ηρακλή» θα είναι σίγουρα μια ανεπανάληπτη, βιωματική, διδακτική και διαδραστική εμπειρία! Με τεράστια ρομποτικά ομοιώματα, μαθητές και εκπαιδευτικοί θα κάνουν ένα φανταστικό ταξίδι πίσω στον χρόνο, τότε που ο υπερ-ήρωας πρωταγωνιστούσε πραγματοποιώντας έναν-έναν, όλους τους άθλους του.

Το θεματικό πάρκο θα έχει έντονα εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Πέρα από την αναμφισβήτητη σύνδεση με τη διδακτέα σχολική ύλη, το υψηλό επίπεδο της επιστημονικής ομάδας εξασφαλίζει την ιστορική και επιστημονική εγκυρότητα του νέου μυθολογικού πάρκου.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του μυθολογικού θεματικού πάρκου και μουσείου: LINK

Στις αρχές της νέας σχολικής χρονιάς θα σας αποσταλούν επιπλέον πληροφορίες και λεπτομέρειες έτσι ώστε με άνεση χρόνου και έχοντας πλήρη ενημέρωση να αποφασίσετε για τον προγραμματισμό της επίσκεψής σας.

Τηλ. επικοινωνίας / πληροφοριών : 2310 291 270
Εκθεσιακό Κέντρο ΔΕΘ-Helexpo
Eγνατίας 154
54636 Θεσσαλονίκη