Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας "Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ" - 1ο εργατικό-λαϊκό γλέντι

Το 1ο εργατικό-λαϊκό γλέντι πραγματοποίησε το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’ μαζί με εργαζόμενους άλλων σωματείων, προ λίγων ημερών, με αφορμή τη μαζική συμμετοχή εργαζομένων στις αρχαιρεσίες του Μαΐου.

Το κέφι, ο χορός, το τραγούδι η διασκέδαση και η συλλογικότητα, μαζί με την υπόσχεση το συνδικάτο να ριζώσει στους χώρους δουλειάς, κάνοντας ακόμα πιο δυναμική την παρουσία του στους χώρους δουλείας, ήταν στο επίκεντρο της βραδιάς. Το ΣΙΥΝΠ ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ΄΄ συσπείρωσε ακόμα περισσότερους εργαζόμενους στον αγώνα ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου, για το δικαίωμα στη δουλειά με δικαιώματα, στον ελεύθερο χρόνο, τον πολιτισμό, ενάντια στη σαπίλα των ναρκωτικών και την υποκουλτούρα που προωθούν οι επιχειρηματικοί όμιλοι μαζί με την κυβέρνηση.

Διασκεδάζουμε και αγωνιζόμαστε λοιπόν, χωρίς να ξεχνάμε ούτε για μια στιγμή πως στο δρόμο του αγώνα, στη μάχη για τη ζωή, οι εργαζόμενοι όλων των κλάδων, οι άνεργοι, οι νέοι, οι αυτοαπασχολούμενοι της πόλης και του χωριού, πρέπει να πορεύονται μαζί ενάντια σε όσους τους κλέβουν τη ζωή.