Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Η ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΕ ΤΟ 7ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας προετοιμάζεται και φέτος πυρετωδώς για την καμπάνια της Πανευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2018, με φετινό κεντρικό μήνυμα «Συνδυάζω – Μετακινούμαι», εγκαινιάζοντας τον καθιερωμένο ποδηλατικό Σεπτέμβρη με το 7ο Θρυλικό Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου.


Πρόκειται για μια διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός πλέον τα τελευταία επτά χρόνια, ένα event που έχουν αγαπήσει και περιμένουν οι φίλοι και υποστηρικτές του ποδηλάτου στην πόλη της Κατερίνης. Το ποδηλατικό κυνήγι ανήκει στις ποικίλλες δράσεις που κατά καιρούς διοργανώνει ο σύλλογος της Ποδηλατικής Από-Δρασης, με στόχο πάντα την προώθηση του ποδηλάτου ως αστικού μέσου μετακίνησης.

Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:30 θα ξεκινήσει το 7ο Θρυλικό Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού από την Πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης. 40 παίκτες θα χτενίσουν κυριολεκτικά την πόλη με το ποδήλατό τους προκειμένου να λύσουν το μυστήριο. Πάνω από 40 χιλιόμετρα με δεκάδες γρίφους και δοκιμασίες ανήκουν στη μεγάλη ποδηλατική πρόκληση ενώ περίπου 30 μέλη της οργανωτικής ομάδας του συλλόγου θα είναι διασκορπισμένα στην πόλη για προκειμένου να διεξαχθεί με επιτυχία το ποδηλατικό κυνήγι.

Οι συμμετοχές έχουν σχεδόν κλείσει, ωστόσο ίσως προλαβαίνετε να δηλώσετε συμμετοχή στην ακόλουθη φόρμα: https://goo.gl/1nyM3p .



Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση του 7ου Ποδηλατικού Κυνηγιού θα βρείτε εδώ,

https://www.facebook.com/events/439909973143464/ http://podilatikiapodrasi.gr/?p=4011

καθώς και στα δύο βίντεο προώθησης

https://www.youtube.com/watch?v=JwqwD1yM5Yk

https://www.youtube.com/watch?v=P_st1WYGKfc



Για την Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο