Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΠΙΕΡΙΑΣ: «Τα σκληρά μέτρα συνεχίζονται, όπως και οι βαριές δεσμεύσεις που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας»

Οι Έλληνες πολίτες γίναμε θεατές ακόμη μιας φθηνής παράστασης του Μεγάρου Μαξίμου, με πρωταγωνιστή τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, από το πανέμορφο νησί της Ιθάκης. Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να λέει ψέματα, διχάζοντας τον ελληνικό λαό, την ώρα που θα έπρεπε να επικρατεί η σύνεση και η λογική.

Δυστυχώς, για όλους τους Έλληνες πολίτες, δεν φτάσαμε στο τέρμα της διαδρομής. Τα σκληρά μέτρα συνεχίζονται, όπως και οι βαριές δεσμεύσεις που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας, που περιλαμβάνουν νέες μειώσεις συντάξεων, αυξήσεις φόρων και εισφορών, εξοντωτικά πρωτογενή πλεονάσματα και πολύ αυστηρή επιτήρηση. Το μόνο που τελείωσε είναι η φθηνή χρηματοδότηση! Σε αυτό άλλωστε οφείλεται και η ανακούφιση κάποιων Ευρωπαίων αξιωματούχων, καθώς η Ελλάδα έχει αναλάβει και νέες δεσμεύσεις χωρίς όμως να ζητάει άλλα δανεικά. Το πρόβλημα πλέον είναι μόνον δικό μας και όχι δικό τους.

Η ζωή των Ελλήνων δεν θα γίνει καλύτερη, αν δεν αποκτήσουμε αποτελεσματική δημόσια διοίκηση, σύγχρονο κοινωνικό κράτος, ανταγωνιστική παιδεία και ασφάλεια για όλους. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται να βγούμε από την κρίση, όσο υπάρχει η σημερινή Κυβέρνηση που επιμένει στο παράλογο μείγμα φόρων και εισφορών υπονομεύοντας την οικονομία και το εισόδημα των πολιτών. Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα!!! Με τη δύναμη της αλήθειας και αφήνοντας πίσω τα ψέματα, μπορούμε να πάμε επιτέλους την πατρίδα μας μπροστά.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΙΝΙΩΤΗΣ