Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είναι καλό να τονισθεί από την διοίκηση του Πιερικού ότι ΜΟΝΟ την φετινή χρονιά θα υποδεχόμαστε ελεύθερα σε όλα τα τμήματα ηλικιών με την μηνιαία συνδρομή οποιοδήποτε παιδί θελήσει να στελεχώσει την ακαδημία μας.


Αυτό δεν θα ισχύει όμως για τα επόμενα έτη για τις ηλικίες 12 έως 16 ετών, δηλαδή τις ηλικίες πριν την στελέχωση της ομάδας ΠΙΕΡΙΚΟΣ Β. 

Η επιλογή των παιδιών που θα στελεχώσουν τον ΠΙΕΡΙΚΟ Β, U16 και U14 από την χρονιά 2019-2020 και έπειτα θα γίνει ΜΟΝΟ από το τμήμα σκάουτερ που ήδη ορίστηκε από την διοίκηση και που την φετινή χρονιά θα οργώσει τα γήπεδα της Πιερίας και θα κάνει την επιλογή των παικτών - αθλητών για τις ηλικίες αυτές και μάλιστα ΧΩΡΙΣ συνδρομή.

Τα παιδιά γεννηθέντες μέχρι το 2007 που ήδη στελεχώνουν τις ακαδημίες μας και αυτά που θα προστεθούν την φετινή χρονιά θα δουλευτούν με σκοπό να στελεχώσουν τα τμήματα που προαναφέρθηκαν με σκοπό ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ Β και εν τέλει ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ να αποτελείται από ποδοσφαιριστές που αποκτούν το DNA της ομάδας μας, διαπαιδαγωγούνται με την πιερική φιλοσοφία, που έχουν επιθυμία να διέπονται από το ήθος και τους κανόνες της ομάδας μας.

Όλοι οι υπόλοιποι αθλητές θα έρθουν στην ομάδα μας ΑΝ επιλεγούν από το τμήμα σκάουτερ και με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης. 

Απλά το ανακοινώνουμε για να γνωρίζουν οι γονείς ότι δεν βρίσκει σύμφωνους της πολιτικής μας η φράση "να σταθεί ο Πιερικός στα πόδια του και βλέπουμε του χρόνου για να φέρουμε το παιδί μας". 

Ο Πιερικός δεν δίνει εξετάσεις πουθενά. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, θέτει στόχους και προτεραιότητες. Υπάρχει προγραμματισμός, υπάρχει φιλοσοφία, υπάρχουν προπονητές, υπάρχουν άψογες γηπεδικές εγκαταστάσεις. Έχουν όλα αναπτυχθεί τις προηγούμενες ημέρες.


Εκ της διοικήσεως
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ