Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Την Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κ. Οικονομόπουλος Νικόλαος, επισκέφτηκε το Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης, κατά τη διάρκεια περιοδείας του σε Περιφερειακά Τμήματα σε όλη την Ελλάδα.

Κατά την επίσκεψη αυτή, ο Πρόεδρος, συνοδευόταν από τη Γενική Γραμματέα του E.E.Σ. κ. Περιμένη Δέσποινα, τη Νοσηλεύτρια-Εκπαιδεύτρια και Μέλος του Κ.Δ.Σ. κ. Φιλιππιδάκη Δέσποινα, το Μέλος του Κ.Δ.Σ. κ. Βουγιούκα Μάρθα, τον Τομεάρχη Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών κ. Μακρή Ιωάννη, τον Προϊστάμενο Εκπαίδευσης του Τομέα κ. Πρώιμο Μανώλη και τον Δημοσιογράφο κ. Μακρή Λεωνίδα.

Τον Πρόεδρο και τα λοιπά στελέχη, υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά, τα μέλη του Δ.Σ. Κατερίνης, κ. Τσίπη Ιωάννα και κ. Κατιρτζής Δημήτριος, η Διδάσκουσα του Τομέα Νοσηλευτικης κ. Ράπτη Χρυσούλα, καθώς και πλήθος Εθελοντών από τα δύο Σώματα του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών και των Εθελοντών Νοσηλευτικής.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. ενημερώθηκε για τις δράσεις του Τμήματος αλλά και για τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει, διαβεβαιώνοντας ότι στόχος της Κεντρικής Διοίκησης του Ε.Ε.Σ. είναι η ουσιαστική στήριξη και η επίλυση των θεμάτων που απασχολούν όλα τα Περιφερειακά Τμήματα, τα οποία προσφέρουν πλούσιο ανθρωπιστικό έργο στις τοπικές κοινωνίες.

Ταυτόχρονα μοιράστηκε με τους Εθελοντές το όραμα του για μια νέα εποχή στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, αναφερόμενος σε μελλοντικές δράσεις και προγράμματα ενδυνάμωσης και αναδιοργάνωσης του, που θα αγκαλιάσουν την κοινωνία και θα απαλύνουν τα προβλήματα των συνανθρώπων μας.

Η επίσκεψη του νέου Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, άφησε άριστες εντυπώσεις και γέμισε με αισιοδοξία τους Εθελοντές της Κατερίνης για μια νέα πορεία προσφοράς προς την κοινωνία.





ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ, ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Αγ. Παρασκευής 33, ΤΚ 601 32, Κατερίνη
Τηλ. & Fax: 2351027982 – Κιν: 6944562815