Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Με πολύ κόσμο το Απογευματινό τσάι της ενορίας Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις της ενορίας Αγίου Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης στο ετήσιο απογευματινό τσάι χθες Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Βαρνάβας Γιάγκου ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγιας Θεοδώρας Θεσσαλονίκης! Το θέμα του ομιλιτή <<η άσκηση των σχέσεων>> καθήλωσε το κοινο καθώς ανέπτυξε ότι η σωτηρία της ψυχής του ανθρώπου περνάει μέσα από τη σχέση μας με τον συνανθρωπο!!Αμέσως μετά την ομιλία έγινε απονομή επαίνων στους νεοεισαχθέντες φοιτητές της ενορίας που πέρασαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας φέτος!Επίσης τιμήθηκε η κ.Ελευθέρια Παρθενίδου νεωκόρος της ενορίας η οποία επί 16 χρόνια αγωνίζεται στην διακονία της ενορίας Αγίου Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης!Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Κιτρους Κατερίνης και Πλαταμωνα κ. Γεώργιος ευλόγησε την εκδήλωση μίλησε και συνεχάρη για την πολύ ωραία και άρτια οργανωμένη και όμορφη εκδήλωση.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του εκτός από το Σεβασμιώτατο,ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Φιλάρετος Μπα'ι'ράμης η αντιπεριφερειάρχης νομού Πιερίας κυρία Σοφία Μαυρίδου,ο περιφερειακός σύμβουλος κύριος Στέφανος Μπιτόπουλος,ο εκπρόσωπος του δημάρχου Κατερίνης κύριος Αλέξανδρος Γιουμίδης η κυρία Πιπιτσα Μακρίδου ο αντιδημαρχος Λάζαρος Ντόντης.Ο πρόεδρος σχολικής επιτροπής κύριος Γεώργιος Ιτσιος η πρώην βουλευτής κυρία Μαρία Μίχο και κυρία Άννα Μάνη,πολιτευτές ο κύριος Δημήτριος Μπέης ο υπεύθυνος του Ολυμπίου Βήματος κύριος Ξενοφώντας Μπαραλιακός, και ο πρωην προεδρος ΝΟΔΕ Πιέριας κύριος Ηλίας Τάπρας. Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση παραδοσιακών τραγουδιών από την χορωδία και την ορχήστρα της ενορίας!!Τέλος ο προϊστάμενος του ναού πατήρ Σωκράτης Ελ. Ξενίδης ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και ιδιαιτέρως τους εθελοντές οι οποίοι βοήθησαν ο καθένας με το δικό του τρόπο για να βγει αυτή εκδήλωση!!Ευχόμενος πρώτα ο Θεός και του χρόνου με υγεία!!
















ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΩΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ