Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Τα νέα των τμημάτων βόλεϊ του Αρχέλαου και του Πιερικού.

ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ - ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΜΕ 3-1 ΣΕΤ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ


Ένα παιχνίδι με αρκετές διακυμάνσεις στο σκορ, με όμορφο βόλεϊ και από τις δυο ομάδες. Στο τρίτο σετ και ενώ το σκορ ήταν 1-1 σετ στο 5-2 ο Αρχέλαος είχε την ατυχία να τραυματιστεί η βασική πασαδόρος (1ου βαθμού διάστρεμμα) Δήμα Κατερίνα και να την αντικαταστήσει η 12χρονη Χατζηελευθεριάδου Δέσποινα, και το σετ χάθηκε με 25-9.

στο 4ο σετ τα κορίτσια πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Μετά το 15-13 έχασαν την συγκέντρωση τους κ το σετ χάθηκε με 25-15.

Σύνθεση: Δήμα, Καλιακού, Μιχαηλίδου, Γκρίζου, Χατζηελευθεριάδου, Καλεντερίδου, Μπαραλιάκου, Μπακάλη, τσιγκαροπούλου, Χαραλαμπίδου, Χατζηβασιλείου, Κυριάκου.



Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ - ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ


Αγωνιστική δραστηριότητα για τα τμήματα του Πιερικού υπάρχει το Σάββατο 27 Οκτωβρίου καθώς οι άνδρες υποδέχονται στο Τ9 κλειστό γυμναστήριο και ώρα 18:00 την ομάδα του Άθλου Ορεστιάδας, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ανδρική ομάδα του Πιερικού ετοιμάζεται “πυρετωδώς”, ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη το Σάββατο και να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Οι άντρες του Πιερικού, αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις καθώς έχουν αποθεραπευτεί οι τραυματίες, ενώ αναμένεται και η επιστροφή παικτών από εργασιακές υποχρεώσεις.

Η ομάδα του Πιερικού που προέρχεται από την ένωση των δυο ιστορικότερων και μεγαλύτερων συλλόγων του νομού και όχι μόνο, καλεί τον κόσμο να παραστεί στο γήπεδο και να ενισχύσει την ομάδα που στο μεγαλύτερο ποσοστό της αποτελείται από γηγενείς παίκτες.

Η ομάδα των Παίδων αγωνίζεται το Σάββατο στις 16:00 στο ΄Β ΔΑΚ με την ομάδα του Ποσειδώνα Βέροιας και χρειάζεται την νίκη με καθαρό σκορ για να εδραιωθεί στην 2η θέση της βαθμολογίας και αργότερα να διεκδικήσει την 1η θέση με αξιώσεις που οδηγούν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.