Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Συγχαρητήρια.

Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση που το Γυμνάσιο Μακρυγιάλου έχει επιλεγεί να εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε συνέδριο του Συμβουλίου της Ευρώπης, προκειμένου να παρουσιάσει την καινοτόμο δράση του «Συνέδριο Μαθητικής Δημοσιογραφίας».

Θεωρώ ότι τέτοιες προσπάθειες τιμούν την Πιερία και την Ελλάδα και είναι σημαντικό να τυγχάνουν κοινοποίησης και επιβράβευσης και να λειτουργούν ως ανατροφοδοτικός παράγοντας καλών πρακτικών στην εκπαίδευση.

Θερμά συγχαρητήρια στη Διευθύντρια του Γυμνασίου Μακρυγιάλου κα Ευαγγελία Κανάλη για την πρωτοβουλία της να διοργανώσει Συνέδριο Μαθητικής Δημοσιογραφίας και για την προσφορά της στο σχολείο μας. Ευελπιστούμε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και μεράκι τις εξαιρετικές της προσπάθειες που έχουν άμεση θετική επίδραση στον τόπο μας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές του Γυμνασίου Μακρυγιάλου και τους εκπαιδευτικούς τους που τους συνοδεύουν στο «ταξίδι» της γνώσης, παρέχοντάς τους όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να κατακτούν πρωτιές, αλλά και γενικότερα στόχους επιθυμητούς και αξιέπαινους. Ευχόμαστε να συνεχίζουν να αγωνίζονται και στο μέλλον με την ίδια μαχητικότητα, τον ίδιο ζήλο και την ίδια αποτελεσματικότητα και να αποτελέσουν το έναυσμα, ώστε και άλλα παιδιά να συμμετέχουν σε τέτοιες προσπάθειες που προάγουν την ευγενή άμιλλα και επιφέρουν την πρόοδο και τη βελτίωση σε όλα τα επίπεδα. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του τόπου μας και σε αυτά επενδύουμε την αγάπη μας και τις προσδοκίες μας για ένα καλύτερο «αύριο».



Η Πρόεδρος της Κοινότητας Μακρυγιάλου 

Μαρία Αβραμίδου