Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Συναντήσεις του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Πιερίας.

Σε συνέχεια των συναντήσεων με τους βουλευτές της Πιερίας για διαμαρτυρία για τη συνεχή μείωση των ωρών φυσικής αγωγής στα σχολεία ο σύλλογος πτυχιούχων φυσικής αγωγής Πιερίας...

η ένωση συλλόγων γονέων και κηδεμόνων Πιερίας και μαθητές συναντήθηκαν με το βουλευτή κ. Κώστα Κουκοδήμο, την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου. 
Θυμίζουμε ότι η συνάντηση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχε γίνει το Μάιο. 
Ο βουλευτής ενημερώθηκε για τη συνεχόμενη μείωση των ωρών, η τελευταία μάλιστα έγινε το Σεπτέμβριο στα ειδικά επαγγελματικά γυμνάσια και λύκεια. Του επιδόθηκε το κείμενο διαμαρτυρίας των μαθητών, το οποίο υπενθυμίζουμε, είναι υπογεγραμμένο από τους προέδρους των δεκαπενταμελών όλων των λυκείων της Κατερίνης και της Κ. Μηλιάς, το οποίο ξάφνιασε ευχάριστα το βουλευτή και του προκάλεσε ικανοποίηση για την κίνηση των μαθητών. Του επιδόθηκαν επίσης οι προτάσεις του ΣΥ.Π.Φ.Α Πιερίας , οι οποίες ανανεώθηκαν μετά τις τελευταίες αποφάσεις του υπουργείου και τη συνεχόμενη απαξίωση του σχολικού αθλητισμού. Τέλος του επιδόθηκαν και οι προτάσεις της ένωσης συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, στις οποίες υποστηρίζεται ένθερμα η ανάγκη της αύξησης των ωρών φυσικής αγωγής σε όλες τς βαθμίδες για τη σωματική, ψυχική και πνευματική υγεία των παιδιών μας. Ο κ. Κουκοδήμος συμφώνησε με όλες τις προτάσεις, όντας ο ίδιος πρωταθλητής και πτυχιούχος φυσικής αγωγής, και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει επερώτηση στον υπουργό για το τι σκοπούς έχει για τη σχολική φυσική αγωγή.

Οι κινήσεις διαμαρτυρίας θα συνεχιστούν!


http://sypfapierias.blogspot.com/2018/10/blog-post_23.html

Το Δ.Σ