Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Ο Δημήτρης Ανδριάς, Υποψήφιος Επικεφαλής Ανεξάρτητου Συνδυασμού στη Δ.Κ. Λιτοχώρου.

Την απόφασή του για κάθοδο στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, στον Δήμο Δίου-Ολύμπου, ως Επικεφαλής Ανεξάρτητου Συνδυασμού για τη Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου, ανακοινώνει ο πρ. Πρόεδρος της Δ.Κ. Λιτοχώρου, Δημήτρης Ανδριάς.


Ολόκληρο το μήνυμα του Υποψηφίου Προέδρου, Δημήτρη Ανδριά, έχει ως εξής:

«Αγαπητοί φίλοι,

Διερμηνεύοντας τη θέληση πολλών Συνδημοτών μας για Ανεξάρτητες και Αδέσμευτες Κοινότητες και έχοντας ως σύμμαχο την προτροπή και τη βοήθεια φίλων, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως Επικεφαλής Ανεξάρτητου Συνδυασμού για τη Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου.

Θεωρώ ότι η αδιαμφισβήτητη αγάπη μου ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ, η μεγάλη μου επιθυμία και θέληση για προσφορά στον τόπο μας, καθώς επίσης και η προηγούμενη εμπειρία μου, ως πρ. Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, αποτελούν εχέγγυα για συνέχιση προσφοράς μας στην πολύπαθη Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου.

Στη σαφέστατη αυτή πρόθεσή μου να κατέλθω Υποψήφιος Επικεφαλής Ανεξάρτητου Συνδυασμού για τη Δ.Κ. Λιτοχώρου, οποιαδήποτε τυχόν άλλη ερμηνεία επιχειρηθεί από κάποιους να δοθεί, διαβεβαιώνω τους Δημότες τού Λιτοχώρου ότι δεν θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, θα είναι ψεύδος. Άλλωστε, όπως είπε και ένας μεγάλος σοφός: Η αλήθεια λάμπει και φαίνεται όπως ο ήλιος, ενώ το ψέμα χρειάζεται προσπάθεια για να φτιαχτεί…

Ήδη την απόφαση αυτή για Ανεξάρτητο Συνδυασμό στην Τοπική Κοινότητα, επικροτούν πολλοί συνδημότες μας, οι οποίοι συντάσσονται μαζί μας, και έτσι δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ.


Δημήτρης Κ. Ανδριάς
Συνταξιούχος Δάσκαλος
πρ. Πρόεδρος της Δημοτικής
Κοινότητας Λιτοχώρου
23520 81 108
6944 44 12 68