Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Εντυπωσιακή και πολυπληθής η συμμετοχή του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» στον αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας

Στον αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας, το μοναδικό αυτό παγκόσμιο αθλητικό ραντεβού στη χώρα μας, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, μεταξύ των 55.000 αθλητών - αθλητριών που θα λάβουν μέρος, θα βρεθεί πολυπληθής αποστολή του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ».


«Ο Σύλλογος μας σε όλη τη δεκάχρονη διαδρομή του δίνει δυναμικό παρών στην ιστορική αφετηρία του μαραθωνίου, στην πόλη του Μαραθώνα, στην αυθεντική κλασική διαδρομή και στο μοναδικό τερματισμό όλων των αγώνων της σπουδαίας διοργάνωσης. Φέτος 80 και πλέον μέλη μας λαμβάνουν μέρος στην αθλητική γιορτή, εκπροσωπώντας όχι μόνο τον ΑΠΣ Δρομέων «ΖΕΥΣ», αλλά κρατώντας ψηλά την σημαία όλης της αθλητικής Πιερίας» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του συλλόγου Αλέξανδρος Πούλιος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ «ΖΕΥΣ», που πρωτοστατεί στην ανάπτυξη της κοινωνίας των πολιτών, στο τεράστιο αυτό κίνημα υγείας και άθλησης, που διατρέχει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, εύχεται με την ευκαιρία στα μέλη και τους φίλους που θα λάβουν μέρος σε όλα αγωνίσματα καλό τερματισμό, με υγεία και κάθε επιτυχία.