Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

«Πάρκο Χρωμάτων» Κατερίνης - Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 στις 19:30 το άναμμα του δέντρου. (Το πρόγραμμα)

Χιλιάδες πολύχρωμα λαμπάκια θα ανάψουν την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο των 52 στρεμμάτων στην Κατερίνη.


Το πάρκο θα γίνει ακόμη πιο φωτεινό καθώς στις 19:30 ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης θα ανάψει το μεγάλο χριστουγεννιάτικο φυσικό δέντρο ύψους 20 περίπου μέτρων που βρίσκεται στο κέντρο του πάρκου, δίνοντας παράλληλα το έναυσμα για να ξεκινήσει η πιο χαρούμενη και λαμπρή γιορτή του χρόνου. Αμέσως μετά, το κέφι θα κορυφωθεί με την συναυλία με τον Γιάννη Χαρίση.

Ξυλοπόδαροι, ξωτικά και νεράιδες θα δίνουν το δικό τους γιορτινό τόνο, ενώ ένα τρενάκι θα κάνουν βόλτα τους επισκέπτες σε όλο τον χώρο. Μάγοι, ταχυδακτυλουργοί, ζογκλέρ, ανιματέρ, ξυλοπόδαροι, ξωτικά, νεράιδες και ήρωες παραμυθιών θα μεταφέρουν τους επισκέπτες σε φανταστικούς κόσμους.

Μουσικά σχήματα, νεανικές μπάντες, χορωδιακά σύνολα καθημερινά θα γεμίζουν με τους ήχους τους και διασκεδάζουν τους επισκέπτες. Οι νεράιδες του μαγεμένου δάσους στροβιλίζονται μαζί σας στο παγοδρόμιο και διασκεδάζουν στο καρουζέλ και στ’ άλλα παιχνίδια του λουνα παρκ στο «Πάρκο των Χρωμάτων». Η υπαίθρια αγορά συμπληρώνει με γεύσεις, αρώματα, παραδοσιακά προϊόντα, στολίδια και παιχνίδια το χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν το σπίτι και το εργαστήρι του Αϊ-Βασίλη, η «Αστερούπολη», η «Ευχούπολη» και ένα «Μαγεμένο Δάσος» τα οποία συμπληρώνουν τη χριστουγεννιάτικη εικόνα, όπως επίσης και τα περίπτερα με τα παραδοσιακά προϊόντα της Πιερίας.

ΠΑΡΚΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ