Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018

Γέμισε ευχές και δώρα η Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης

Μια ζεστή χριστουγεννιάτικη γιορτή Αγάπης οργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. Κατερίνης...

πετυχαίνοντας να συγκεντρώσει μεγάλη ποσότητα τροφίμων και παιχνιδιών αλλά και ειδών ρουχισμού με σκοπό να τα διαθέσει σε κοινωνικές δομές και αδύναμες οικονομικά οικογένειες της Κατερίνης.


Σε ιδιαίτερα γιορτινή ατμόσφαιρα, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και εδέσματα ο Πρόεδρος Σπύρος Κουλκουδίνας και τα μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Κατερίνης υποδέχθηκαν τους δεκάδες προσκεκλημένους τους που κατέκλυσαν τα γραφεία της οργάνωσης. 

Μέλη της Ν.Δ., φίλοι και απλοί πολίτες ανταποκρίθηκαν για ακόμη μια φορά στο κάλεσμα της ΔημΤ.Ο. Κατερίνης, πρόσφεραν τη βοήθειά τους και συμμετείχαν στη γιορτή αγάπης ανταλλάσσοντας ευχές για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων. 

Ο Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Σπύρος Κουλκουδίνας μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ τόνισε: «Αυτές τις μέρες η σκέψη αλλά και η φροντίδα μας πρέπει να είναι στις οικογένειες και τους συνανθρώπους μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. 

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ν.Δ. Κατερίνης για ακόμη μια χρονιά προσπαθεί με τη Γιορτή Αγάπης να στηρίξει με όποιο τρόπο μπορεί τους συμπολίτες μας και μέσω των κοινωνικών δομών να προσφέρει τρόφιμα, ρούχα και φυσικά παιχνίδια για τα παιδιά. 

Είμαι χαρούμενος και ιδιαίτερα περήφανος που καταφέραμε μέσα από την πρωτοβουλία αυτή να συγκεντρώσουμε πολύ σημαντική ποσότητα σε τρόφιμα και ρούχα. Αισθάνομαι ακόμη μεγαλύτερη τη χαρά γιατί ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας ακόμη μια φορά πολύ μεγάλος αριθμός πολιτών.
Είναι το καλύτερο μήνυμα για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων είναι η σπουδαιότερη ευχή για όλους μας. Εύχομαι Χρόνια Πολλά με Υγεία για όλους, Αγάπη, Προσφορά, Αλληλεγγύη». 

Το πρωί του Σαββάτου και το απόγευμα της Κυριακής, η ποσότητα των τροφίμων και ρούχων που συγκέντρωσε η Δημ.Τ.Ο. παραδόθηκε στο Φιλόπτωχο Σύλλογο Κατερίνης «Η Αλληλεγγύη» και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν.Πιερίας.


ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ