Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

«Δίνουμε προτεραιότητα στον πεζό». Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας και το τμήμα Τροχαίας Κατερίνης. (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

«Δίνουμε προτεραιότητα στον πεζό». Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας και το τμήμα Τροχαίας Κατερίνης. (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)Σε μια ακόμη πρωτοποριακή δράση προχώρησε σήμερα η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας και το τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

Θέλοντας να επιστήσει την προσοχή των οδηγών και τον σεβασμό τους στις διαβάσεις των πεζών, μοίρασε ενημερωτικά φυλλάδια και οδηγίες, ενώ παράλληλα με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους μοίρασε δώρα όπως γλυκίσματα και αναμνηστικούς φακούς.

Το προσωπικό της Τροχαίας Κατερίνης, ενημέρωσε τους οδηγούς για το πως πρέπει να συμπεριφέρονται στις διαβάσεις πεζών και το σεβασμό που πρέπει να δείχνουν στους πεζούς. Η ανταπόκριση από τους οδηγούς ήταν μεγάλη και αντάλλαξαν ευχές με τους αστυνομικούς.

Η δράση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας και του τμήματος Τροχαίας Κατερίνης πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Κατερίνης, στην είσοδο του Πάρκου και στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.

Στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης οι άντρες της Τροχαίας Κατερίνης εκτός από τα ενημερωτικά φυλλάδια που έδιναν στους διερχόμενους οδηγούς, μοίρασαν γλυκίσματα και δώρα στους μαθητές-τριες που εκείνη την ώρα αποχωρούσαν από το σχολείο, με παιδιά και γονείς να εκδηλώνουν τον ενθουσιασμό τους για την δράση των αστυνομικών.

Στην κάμερα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" μίλησε ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας Τζήμας Γεώργιος που δήλωσε τα εξής για την σημερινή δράση: