Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟ.Δ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ

Από τη ΝΟ.Δ.Ε. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Πάγια πολιτική και νοοτροπία του κόμματός μας όσο και της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Πιερίας είναι να υποστηρίζεται οικονομικά από τα μέλη της, εν αντιθέσει με άλλα κομματικά δημιουργήματα.

Με ιδιαίτερη έκπληξη πληροφορηθήκαμε ένα πρωτοφανές γεγονός για την παράδοση και τις αρχές της παράταξής μας. Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης υπήρχε ως θέμα συζήτησης ΔΗΘΕΝ αίτημα της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας για επιχορήγηση 500 ευρώ για να καλυφθούν έξοδα εκδήλωσης μας.


Διαβεβαιώνουμε τα χιλιάδες μέλη μας στην Πιερία ότι:


Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία ουδέποτε έλαβε απόφαση να ζητήσει οικονομική επιχορήγηση από τον Δήμο Κατερίνης και οποιονδήποτε άλλο φορέα του Νομού μας.

Από τη ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας δεν στάλθηκε επισήμως κανένα αίτημα προς τον Δήμο Κατερίνης για να καλύψει μέρος των εξόδων της εκδήλωσης, που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, η οποία αναβλήθηκε λόγω κομματικών υποχρεώσεων.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας καταδικάζει απερίφραστα όλες αυτές τις συμπεριφορές και ζητά από την Διοίκηση του Δήμου Κατερίνης να μας δώσει εξηγήσεις για το πώς συμπεριλήφθηκε το δήθεν αίτημά μας στα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου.


Καλούμε τον Δήμο Κατερίνης και όλους τους φορείς να είναι πιο προσεκτικοί όταν μεμονωμένα πρόσωπα ζητούν το οτιδήποτε, επικαλούμενα τη ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας, όπως συνέβη στην προκειμένη περίπτωση με την υπεύθυνη του Τομέα Εργαζομένων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα κ. Κυριακή Καραγιαννίδου, χωρίς να υπάρχουν αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων της κομματικής μας οργάνωσης.


Για ακόμη μία φορά, διαβεβαιώνουμε τα χιλιάδες μέλη μας και όλους τους πολίτες της Πιερίας ότι η ΝΟ.Δ.Ε Πιερίας λειτουργεί μόνο μέσα στο πλαίσιο του νόμου.


Ευχόμαστε όλα αυτά τα τραγελαφικά να ήταν απλώς μία αλυσίδα από πρωτοφανή λάθη και τίποτε παραπάνω.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ 
Ι. ΚΟΥΡΙΝΙΩΤΗΣ 
Ο ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ Ν.Δ. ΠΙΕΡΙΑΣ 
Ε. ΚΛΩΝΟΣ