Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Βασίλη Τσακιρίδη

Βασίλης Τσακιρίδης δάσκαλος, υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος με τον Σάββα Χιονίδη - Ευλογία να προσφέρεις στον Δήμο που ζεις και αγαπάς.


Αγαπητές/οί συμπολίτισσες, συμπολίτες

Οι δημότες πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη διοίκηση της αγαπημένης τους πόλης.

Είναι γνωστό σ’ όλους ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως θεσμός εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη των πολιτών, επειδή κρίνεται και λογοδοτεί για τα πεπραγμένα της, ερχόμενη πάντα σε άμεση επαφή με την κοινωνία και τα προβλήματά της.

Αποτελεί μεγάλη πρόκληση για μένα να προσφέρω και στην τοπική κοινωνία μετά από προσφορά πολλών ετών στα κοινά άλλων θεσμών, συλλόγων, διοικητικών συμβουλίων και αθλητικών σωματείων στην Κατερίνη. Υπηρετώ την εκπαίδευση ως διευθυντής δημοτικού σχολείου της πόλης μας.

Μέσα σε συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης ο δήμος, αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας, καλείται να συνεργαστεί και να στηρίζει τους πολίτες που μοχθούν για τον τόπο τους. Η διαμόρφωση κλίματος συνεργασίας θα δώσει και θα αναδείξει την προσπάθεια καλής διαχείρισης.

Πιστός στη φιλοσοφία ανάπτυξης και προοπτικής στον τόπο μας.

Σ’ αυτό το κάλεσμα της εποχής αλλά και της ανάγκης για συμμετοχή με δράση ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα και θα είμαι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στον Δήμο Κατερίνης με τον συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» και επικεφαλής τον νυν και υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, αξιοποιώντας την εμπειρία μου στα κοινά του τόπου.

Η συμμετοχή μου σ’ αυτή την προσπάθεια θα είναι ουσιαστική, αφού είμαι πρόθυμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και στις ανάγκες του θεσμού ρίχνοντας γέφυρα στο μέλλον, στη συνεργασία, στην κοινή προσπάθεια και πορεία, γιατί έτσι επέρχεται η πρόοδος.

Η επιθυμητή ενασχόλησή μου με τα κοινά του Δήμου Κατερίνης θα είναι σταθερή και βασισμένη στις αρχές του σεβασμού, της μετριοπάθειας και της εντιμότητας, αξίες με τις οποίες πάντα πορευόμουνα όλα αυτά τα χρόνια.

Με αυτές τις σκέψεις θα είμαι Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης με τον συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» του υποψήφιου Δημάρχου Σάββα Χιονίδη.

Η διοίκηση οφείλει να πράξει έργο για κάθε δημότη σε κάθε γωνιά του δήμου, χωρίς κομματικές κατευθύνσεις αφού τα πεζοδρόμια τα πατούν αδιάκριτα όλοι.

Οι πολλές υποψηφιότητες για τον Δήμο Κατερίνης αποτελούν ισχυρή ελπίδα και πολλά υποσχόμενο μέλλον για τον δήμο μας με ανθρώπους σε πνεύμα ανανέωσης και προσφοράς. Οφείλουμε όλοι να προσπαθήσουμε να δικαιώσουμε τις ελπίδες και την εμπιστοσύνη των πολιτών ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος. Πρέπει να είμαστε συμπαραστάτες και αρωγοί σε όποια προσπάθεια μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι για την ευημερία του δήμου μας. Ο δήμος μας θέλει όλους ενωμένους και δυνατούς. Γιατί μετά την μακρά προεκλογική πορεία που θα διανύσουμε έχω να πω ότι «Το παν δεν είναι να αποφεύγεις την καταιγίδα, αλλά να μην χάσεις τη ζωή σου μέσα σ’ αυτήν. Μετά ο ήλιος ξαναβγαίνει και η ζωή συνεχίζεται».


Με εκτίμηση

Βασίλης Τσακιρίδης δάσκαλος
MSc Στις Επιστήμες της Αγωγής
MSc Σπουδές στην Εκπαίδευση