Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Ευχαριστήριο του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας...

στον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη, στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων του Δήμου Κατερίνης κ. Δημήτριο Ντούρο, στη Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης και στον Πρόεδρό της κ. Χρυσόστομο Κυραϊλίδη για εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο, για το έμπρακτο ενδιαφέρον, τη συνεχή βοήθεια, συνεργασία και στήριξη σε σημαντικά έργα αποκατάστασης και βελτίωσης της ποιότητας ζωής, της υγείας και της ασφάλειας των μαθητών/τριων μας.

Με τα παραπάνω αποδεικνύεται το συνεχές ενδιαφέρον σας για το σχολείο μας και η ουσιαστική στήριξή σας στο έργο μας. Ευελπιστούμε και ευχόμαστε να συνεχίσετε την παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών σας στο σχολείο μας με τον ίδιο ζήλο, έτσι όπως έχετε σχεδιάσει και υποσχεθεί, για να βελτιωθούν οι όροι ασφάλειας των μαθητών μας, η αισθητική αναβάθμιση και ο εξωραϊσμός των κτιρίων και του αύλειου χώρου μας.

Ευχαριστούμε για την αμέριστη στήριξη του, επίσης, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καθώς πάντα στέκονται αρωγοί σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης και επίλυσης τεχνικών θεμάτων του σχολείου μας με όραμα και ελπίδα για την αποδοτικότερη και ποιοτικότερη εκπαίδευση των παιδιών τους.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξή σας 

Η Δ/ντρια του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης 
Ελένη Σαμαρά