Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Ευχαριστήριο προς ΜΕΘ Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης

Μέσα από τον βαθύτατο πόνο που βιώνουμε από το θάνατο του πατέρα μου Βασιλείου Κυπαρισσόπουλου αισθανόμαστε, τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου, την μεγάλη ανάγκη να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας και δημοσίως ...

τον Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης Δρ. ΜΠΕΚΡΙΔΕΛΗ ΑΝΕΣΤΗ τους Ιατρούς και Εντατικολόγους, Δρ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΑΡΙΝΑ, Δρ. ΠΑΝΟΥΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Δρ ΚΟΓΚΟΠΟΥΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, Δρ. ΜΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ την προϊσταμένη της ΜΕΘ κ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΕΛΕΝΗ καθώς και το λοιπό Ιατρικό, Παραϊατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας.

Με την άρτια επιστημονική τους κατάρτιση, την μεθοδικότητα και την ανθρώπινη συμπεριφορά τους, έπραξαν τα βέλτιστα ώστε να απαλύνουν τον πόνο του πατέρα μου, κατά την διάρκεια της εικοσαήμερης προ της κατάληξης νοσηλείας του, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Η λέξη που τους χαρακτηρίζει και τους αρμόζει είναι η εξής: άγγελοι σε διακονία Ανθρώπων. Εύχομαι ο Πανάγαθος Τριαδικός Θεός να τους δίνει υγεία και δύναμη να ασκούν το έργο τους.


ΘΕΡΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ιωάννης Κυπαρισσόπουλος
Πρεσβύτερος