Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Η παρουσία της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Όλγας Γεροβασίλη, στην τελετή αποφοίτησης των νέων πυροσβεστών...

όπως και κάθε καθημερινή ενέργεια του κόμματος (παρουσία τους σε εκδηλώσεις, οργάνωση ομιλιών κα), υπάρχει στην πολιτική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να φανεί πως η πολιτική ζωή κυλά κανονικά, με δημοκρατική συνέπεια και υγιώς συγχρονισμένη με την ελληνική κοινωνία.

Γνωρίζοντας μάλιστα εκ των προτέρων την αντίδραση των πολιτών στην εμφάνισή τους, ανακοινώνουν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως αναμένουν αντιδράσεις από τους γνωστούς «κύκλους ακραίων εθνικιστών». Οι εκσυγχρονιστές της ελληνικής ιδεολογίας είναι πια και προφήτες!

Στην εμφάνισή της στην Πτολεμαΐδα, η Πολιτεία με αντιπρόσωπο την Υπουργό του, εισέπραξε την συσσωρευμένη λύπη, τον δικαιολογημένο θυμό και την αναμενόμενη αγανάκτηση των Ελλήνων που παρακολουθούν πια από κοντά την επιχείρηση «εξαφάνιση του πτώματος-Μακεδονία».

Όταν όμως, ακόμα και η Ένωση Αστυνομικών Κοζάνης λαμβάνει θέση (προς τιμήν της!), αποκαλύπτοντας γραπτώς και απερίφραστα αυτό που όλοι γνωρίζουμε για την χρησιμοποίηση των οργάνων Τάξης και Ασφάλειας του Πολίτη ως Αναχωμάτων Διαφύλαξης των Προδοτών, τότε το τέλος είναι κοντά.

Γι’ αυτό πρέπει, όταν φτάσουμε στο τέλος, στις κάλπες, να υπάρχει κομματικό αντίδοτο στο υφιστάμενο εθνικό πολιτικό δηλητήριο.

1 Μαρτίου 2019 


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (Ε.ΠΟ.Σ)
Η Εκτελεστική Γραμματεία