Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Έκφραση συγχαρητηρίων στις ομάδες βόλεϊ του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στις μαθήτριες του σχολείου μας, γιατί κατέκτησαν την πρώτη θέση στους σχολικούς αγώνες των Λυκείων της Πιερίας και πήραν το κύπελλο στο άθλημα του βόλεϊ.



Τις συγχαίρουμε από την καρδιά μας, γιατί έπαιζαν ομαδικά και με σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα σε κάθε αγώνα, γιατί έπαιζαν έντιμα και με δυνατή θέληση για τη διάκριση και την κατάκτηση του τελικού τους στόχου, που ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου. Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλες να συνεχίσουν να καταβάλλουν προσπάθειες, για να σημειώνουν επιτυχίες και να κάνουν το ίδιο και στην επίδοση στα μαθήματά τους.
Εκφράζουμε επίσης τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια και στην ομάδα βόλεϊ των αγοριών του σχολείου μας, γιατί έφτασαν μέχρι τον τελικό, μολονότι δεν είχαν μεγάλο χρονικό διάστημα που είχαν κάνει την ομάδα τους. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή πρόοδο στα μαθήματά τους.

Τις θερμές μας ευχαριστίες στους συναδέλφους μας κ. Καλαϊτζή Χρήστο, κ. Πολύζο Αθανάσιο και κ. Τσίγκα Χρήστο που βοήθησαν στις προπονήσεις και ήταν παρόντες δίπλα στις μαθήτριές μας σε όλους τους αγώνες και με τις γνώσεις τους και την ηθική συμπαράστασή τους έφτασαν όλοι μαζί στην επίτευξη του στόχου τους.
Τις ευχαριστίες μας και στους συναδέλφους μας του Γραφείου της Φυσικής Αγωγής Πιερίας για την άρτια διοργάνωση των σχολικών αγώνων και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με το ίδιο μεράκι που τους διακρίνει.



Ο Διευθυντής του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης
Αλεκάκης Παναγιώτης