Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης: Α’ ΒΡΑΒΕΙΟ σε πανελλήνιο διαγωνισμό για τη μαθήτρια πιάνου Φωτεινή Κουτσικανίδη

Σημαντικές διακρίσεις, υψηλές μαθητικές επιδόσεις, βραβευμένες συμμετοχές σε Φεστιβάλ και εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα συνθέτουν διαχρονικά την πολυδιάστατη - δημιουργική διαδρομή του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης.

Προς την κατεύθυνση αυτή, το πρώτο βραβείο (κατηγορία Α’, ηλικίες 10-14 ετών μεταξύ 36 συμμετοχών) απέσπασε στον 34ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου η Φωτεινή Κουτσικανίδη, μαθήτρια της τάξης πιάνου της Ελένης Σαμακοβλή. Πρόκειται για τον διαγωνισμό πιάνου της χορωδίας και ορχήστρας νέων (Χ.Ο.Ν.) που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων Ο.Λ.Π. Πειραιά, το 3ημερο 12-14 Απριλίου.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης Χρυσόστομος Κυραιλίδης συνεχάρη τη μαθήτρια και την εκπαιδευτικό του Δημοτικού Ωδείου για την σημαντική διάκριση τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Το Δημοτικό Ωδείο, με όχημα τη μαθητική δημιουργικότητα και τη μεθοδική διδασκαλία των εκπαιδευτικών μας, συνιστά πολύτιμο εργαλείο πολιτισμού, που μας βοηθά να ατενίζουμε το μουσικό μέλλον του τόπου με χαμόγελο και αισιοδοξία».




ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
15-04-2019