Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για το Άγιο Πάσχα

Εκφράζω από καρδιάς για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, τις θερμότερες ευχές μου, για υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, χαρά, πρόοδο και προκοπή. Το Άγιο Φως της Ανάστασης, να φωτίσει τις καρδιές μας με αισιοδοξία, ελπίδα, έμπνευση και πίστη για το βέλτιστο, με σοφία, όραμα και σχέδιο για ένα δημιουργικό μέλλον.

Το φετινό Πάσχα, εύχομαι, να μας οδηγήσει στο δρόμο της προσφοράς και με ανθρωπιά, συνοχή, ανιδιοτέλεια, αλληλεγγύη και συνεισφορά, να συμπαρασταθούμε σε κάθε δοκιμαζόμενο συνάνθρωπό μας.

Το διαχρονικό μήνυμα της Ανάστασης, ελπιδοφόρο και χαρμόσυνο, μας υπενθυμίζει και μας διδάσκει ότι μετά από κάθε «Σταύρωση» ακολουθεί πάντα μια «Ανάσταση». Αντλώντας δύναμη και κουράγιο από τα Πάθη, τη Θυσία και την Ανάσταση του Θεανθρώπου, μπορούμε να προσπεράσουμε τις σκοπέλους και τις προκλήσεις της σημερινής δύσκολης εποχής που ζούμε, καθώς μας δείχνουν το δρόμο της υπομονής και της πίστης. Ο Γολγοθάς του Χριστού και η Αναστάσιμη λύτρωση, πρέπει να γίνουν πυξίδα ζωής και δράσης για όλους μας.

Εύχομαι με την Ανάσταση του Θεανθρώπου, να επέλθει και η ψυχική μας ανάταση, που τόσο έχουμε ανάγκη, να τονώσουμε την εθνική μας αυτοπεποίθηση αλλά και να σημάνει ανάσταση των προσδοκιών του λαού και την απαρχή ενός νέου ξεκινήματος για την πατρίδα μας, που με σκληρή δουλειά, ενότητα, ομοψυχία, συλλογική δημιουργία και πρόγραμμα θα επανέλθει δυναμικά η Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης και θα οδηγηθεί σε δρόμους προόδου και ανταγωνιστικότητας.


Καλή Ανάσταση 
Χαρούμενο Πάσχα 

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας 
Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Κοινωνίας των Πολιτών 
της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 
Σοφία Μαυρίδου