Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

«ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΑ 2019» - ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ – ΣΚΑΚΙΣΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

«ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΑ 2019» - ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ – ΣΚΑΚΙΣΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ (ΣΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΟ ΠΚΔ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ) ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ – ΣΚΑΚΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΟΥΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ «ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΑ 2019» ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΪΟΥ 2019 ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 5 ΚΥΠΕΛΛΑ (ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΑ) ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 7 ΚΥΠΕΛΛΑ ΤΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ 12 ΜΕΤΑΛΛΙΑ (7 ΧΡΥΣΑ, 3 ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ) ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 24 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


Πραγματοποιήθηκαν δύο διαφορετικά τουρνουά με βάση την ηλικία των σκακιστών (για μεγάλους και για μικρούς). Στο πρώτο τουρνουά πήραν μέρος οι σκακιστές ηλικίας από δεκατρία (13) ετών και άνω και στο δεύτερο τουρνουά πήραν μέρος οι σκακιστές ηλικίας από δώδεκα (12) ετών και κάτω, ούτως ώστε να υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο διάκρισης για όλους.


ΟΙ ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ – ΣΚΑΚΙΣΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΣΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ) ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3 ΚΥΠΕΛΛΑ (2 ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ 1 ΟΜΑΔΙΚΟ) ΚΑΙ 7 ΜΕΤΑΛΛΙΑ (6 ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ 1 ΑΡΓΥΡΟ), ΕΝΩ ΟΙ ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ – ΣΚΑΚΙΣΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΣΟ ΠΚΔ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ) ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2 ΚΥΠΕΛΛΑ (1 ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ 1 ΟΜΑΔΙΚΟ) ΚΑΙ 5 ΜΕΤΑΛΛΙΑ (1 ΧΡΥΣΟ, 2 ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ).


ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ – ΣΚΑΚΙΣΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ (ΚΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ) ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:



ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΥΠΕΛΛΩΝ (ΑΤΟΜΙΚΕΣ)
Α΄ ΓΚΡΟΥΠ


Στο πρώτο τουρνουά (ηλικίας από δεκατρία ετών και άνω) νικητής αναδείχθηκε ο σκακιστής του Σκακιστικού Ομίλου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Κατερίνης Μπλέτσιος Διονύσιος, ο οποίος κατέκτησε το κύπελλο της πρώτης θέσης.

Στο πρώτο τουρνουά (ηλικίας από δεκατρία ετών και άνω) στην τρίτη θέση τερμάτισε ο σκακιστής του Σκακιστικού Ομίλου Κατερίνης Παπαγιάννης Αστέριος, ο οποίος κατέκτησε το κύπελλο της τρίτης θέσης.



ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΥΠΕΛΛΩΝ (ΑΤΟΜΙΚΕΣ)
Β΄ ΓΚΡΟΥΠ

Στο δεύτερο τουρνουά (ηλικίας από δώδεκα ετών και κάτω) νικητής αναδείχθηκε ο σκακιστής του Σκακιστικού Ομίλου Κατερίνης Γεωργιάδης Αθανάσιος (με 7 βαθμούς σε 7 αγώνες), ο οποίος κατέκτησε το κύπελλο της πρώτης θέσης.



ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΥΠΕΛΛΩΝ (ΟΜΑΔΙΚΕΣ)

Νικήτρια ομάδα του τουρνουά αναδείχθηκε ο Σκακιστικός Όμιλος Κατερίνης, ο οποίος κατέκτησε το κύπελλο της πρώτης θέσης.

Την τρίτη θέση του τουρνουά κατέλαβε ο Σκακιστικός Όμιλος Πνευματικού Κέντρου Δήμου Κατερίνης, ο οποίος κατέκτησε το κύπελλο της τρίτης θέσης.




ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ – ΣΚΑΚΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΔΕΚΑΕΞΙ ΕΤΩΝ
(ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 12 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ - ΣΚΑΚΙΣΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ)



1ο) Στην κατηγορία σκακιστών ηλικίας 15 και 16 ετών το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο σκακιστής του Σκακιστικού Ομίλου Κατερίνης Βαρδάκας Γρηγόριος.

2ο) Στην κατηγορία σκακιστριών ηλικίας 15 και 16 ετών το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η σκακίστρια του Σκακιστικού Ομίλου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Κατερίνης Κοντσέ Λυδία.

3ο) Στην κατηγορία σκακιστών ηλικίας 13 και 14 ετών το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο σκακιστής του Σκακιστικού Ομίλου Κατερίνης Παπαγιάννης Αστέριος.

4ο) Στην κατηγορία σκακιστριών ηλικίας 13 και 14 ετών το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η σκακίστρια του Σκακιστικού Ομίλου Κατερίνης Φλουρή Βασιλεία.

5o) Στην κατηγορία σκακιστριών ηλικίας 13 και 14 ετών το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η σκακίστρια του Σκακιστικού Ομίλου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Κατερίνης Κοντσέ Ραφαέλα.

6ο) Στην κατηγορία σκακιστών ηλικίας 11 και 12 ετών το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο σκακιστής του Σκακιστικού Ομίλου Κατερίνης Γεωργιάδης Αθανάσιος.

7ο) Στην κατηγορία σκακιστών ηλικίας 11 και 12 ετών το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο σκακιστής του Σκακιστικού Ομίλου Κατερίνης Δελησαββίδης Διονύσιος.

8ο) Στην κατηγορία σκακιστών ηλικίας 11 και 12 ετών το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο σκακιστής του Σκακιστικού Ομίλου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Κατερίνης Παπαβασιλείου Αλέξανδρος.

9ο) Στην κατηγορία σκακιστριών ηλικίας 11 και 12 ετών το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η σκακίστρια του Σκακιστικού Ομίλου Κατερίνης Βαρδάκα Σοφία.

10ο) Στην κατηγορία σκακιστριών ηλικίας 9 και 10 ετών το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η σκακίστρια του Σκακιστικού Ομίλου Κατερίνης Βαρδάκα Στυλιανή.

11ο) Στην κατηγορία σκακιστριών ηλικίας 9 και 10 ετών το χάλκινο μετάλλιο

κατέκτησε η σκακίστρια του Σκακιστικού Ομίλου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Κατερίνης Παντελίδου Δέσποινα.

12ο) Στην κατηγορία σκακιστών ηλικίας 8 ετών και κάτω το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο σκακιστής από την Κατερίνη Κακουλίδης Ελευθέριος.


ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ – ΣΚΑΚΙΣΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ - ΣΚΑΚΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ – ΣΚΑΚΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΦΕΣΣΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΑΝ ΕΠΑΞΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΒΕΡΟΙΑ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους όσους συμμετείχαν (σκακιστές, συνοδούς, προπονητές, διαιτητές κλπ.), τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους και ευελπιστούμε να βρεθούμε του χρόνου τέτοιες μέρες ξανά όλοι μαζί στη Νέα Τραπεζούντα.