Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

ΕΠΑΜ, ΑΚΚΕΛ και ΔΗΚΚΙ μαζί. Η συμμαχία των πατριωτικών δημοκρατικών κομμάτων μεγαλώνει!

Το ΕΠΑΜ χαιρετίζει την απόφαση του Δημοκρατικού Κοινωνικού Κινήματος (ΔΗΚΚΙ) να δηλώσει το παρόν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, στηρίζοντας την εκλογική σύμπραξη ΕΠΑΜ – ΑΚΚΕΛ...

και εμπλουτίζοντας το κοινό ψηφοδέλτιο με δεκάδες μέλη του απ’ όλη την Ελλάδα.

Η συμπόρευση αυτή, ενισχύει τις βάσεις της δημιουργίας ενός πανελλαδικού μετώπου πατριωτικών και δημοκρατικών κομμάτων, κινήσεων πολιτών και κοινωνικών φορέων που εντάσσουν τις δυνάμεις τους στον κοινό σκοπό (όπως είναι η Ομοσπονδία Δανειοληπτών, το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας, ενώσεις πολυτέκνων κ.α.), έτσι ώστε ενωμένοι όλοι οι Έλληνες να ανατρέψουμε την καθεστηκυία πολιτική τάξη που έχει επιβάλλει το καθεστώς κατοχής στη χώρα μας.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση στήριξης και συμπόρευσης του ΔΗΚΚΙ με το ψηφοδέλτιο ΑΚΚΕΛ – ΕΠΑΜ:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
Κάνιγγος 12 – 106 82 ΑΘΗΝΑ – Τηλ. & Φαξ: 210 52 34 289


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗ.Κ.ΚΙ. 

18/06/2019

Το ΔΗ.Κ.ΚΙ. μπροστά στις εθνικές εκλογές

Το ΔΗ.Κ.ΚΙ., εμμένοντας στα ιδεολογικο-πολιτικά του προτάγματα και τον αγώνα για την ανατροπή της αποικιοποίησης της χώρας, μετά την αλλαγή του πολιτικού πλαισίου, της ηγεσίας και του προσανατολισμού του πολιτικού φορέα που μέχρι τώρα συνέπραττε (ΛΑ.Ε.), οφείλει να πάρει καθαρή θέση. Οφείλει να δώσει, με βάση τις αρχές του, τη μάχη των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 και να κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια συστράτευσης.

Σεβόμενο τους αγώνες των στελεχών, μελών και φίλων του για την Εθνική και Κοινωνική Απελευθέρωση, σεβόμενο την στρατηγική του αντιμνημονιακού, αντινεοφιλελεύθερου δημοκρατικού – πατριωτικού μετώπου, την οποία διατυπώνει από το 2010 και την ανάγκη να αναθαρρήσει η ελπίδα και να υπάρξει μια προοπτική για την επόμενη ημέρα, δηλώνει παρόν στην μάχη των εκλογών.

Στηρίζει το ψηφοδέλτιο που συγκροτείται από το Α.Κ.Κ.ΕΛ., το Ε.ΠΑ.Μ., την Ομοσπονδία Δανειοληπτών και ανένταχτους αγωνιστές και συμμετέχει σε αυτό, με τον επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΗ.Κ.ΚΙ., Ευάγγελο Κρητικό και άλλα μέλη.