Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Απάντηση του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Χρυσόστομου Κυραϊλίδη στο δελτίο τύπου του Δήμου Κατερίνης σχετικά με τις εργασίες που έγιναν στα σχολεία

Με έκπληξη διάβασα στα ΜΜΕ της Πιερίας, το δελτίο τύπου της Δημοτικής Αρχής ότι δεν είμαι πλέον Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κατερίνης και ότι τις εργασίες που έκανα σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τους τελευταίους τέσσερις μήνες, έγιναν όλες από τη νέα Διοίκηση σε τέσσερις μέρες!

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και για να γνωρίζουν οι συνδημότες μου αναφέρω και επικαλούμαι τις μαρτυρίες των Διευθυντών των σχολείων και της Σχολικής Επιτροπής.

Έγιναν εργασίες: Βαφής και συντήρησης αύλειου χώρου στο Γυμνάσιο Περίστασης, στο Γυμνάσιο Κορινού, στο Γυμνάσιο Ρητίνης, στο Γυμνάσιο και Λύκειο Κ. Μηλιάς, στο 2ο ΕΠΑΛ και ΕΕΕΚ στο Ν. Κεραμίδι, στο Ειδικό Γυμνάσιο και Λύκειο Κατερίνης, στο 1ο ΕΠΑΛ Κατερίνης, στο 2ο -5ο Λύκειο, στο 3ο Γυμνάσιο και Λύκειο, στο 4ο Γυμνάσιο και Λύκειο, στο 6ο και 7ο Γυμνάσιο, όπως επίσης και στο συγκρότημα 1ο Λύκειο, 1ο Γυμνάσιο και 2ο Γυμνάσιο.

Οι εργασίες αφορούσαν βαφή αιθουσών, συντήρηση ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, τοποθετήσεις φωτιστικών σωμάτων, τοποθετήσεις πλακιδίων σε αίθουσες και γραφεία, τοποθετήσεις κλιματιστικών σε αίθουσες, συντήρηση δικτύων και τοποθέτηση ηλεκτρονικών υπολογιστών όπου ήταν απαραίτητο. Επιπλέον συντήρηση και επισκευή στεγών σχολικών μονάδων, εργασίες που διήρκεσαν τέσσερις μήνες.

Οι εργασίες ξεκίνησαν αρχές Ιουνίου και ολοκληρώθηκαν τέλος Αυγούστου.

Επίσης οι απολυμάνσεις απεντομώσεις και μυοκτονίες, έγιναν το τελευταίο 15νθήμερο του Αυγούστου με την προηγούμενη Διοίκηση.

Είναι απορίας άξιο πώς είναι δυνατόν όλες οι αυτές οι εργασίες που έκανα ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, να αναφέρει η παρούσα Διοίκηση ότι τις έχει κάνει μέσα σε τέσσερις μέρες! Είμαι σίγουρος ότι ο νέος Δήμαρχος δεν έχει λάβει γνώση του παραπλανητικού κειμένου που δημοσιεύτηκε και διαστρεβλώνει την αλήθεια.

Σημειωτέον ότι ακόμη είμαι Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κατερίνης μέχρι την αντικατάσταση μου από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Εύχομαι στη νέα Διοίκηση να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά που έγινε στα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης, και δηλώνω ότι θα είμαι συμπαραστάτης στην προσπάθεια αυτή.


Χρυσόστομος Κυραϊλίδης 
Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης 
Δήμου Κατερίνης 


Το δελτίο τύπου του Δήμου Κατερίνηςhttps://pierikialithia.blogspot.com/2019/09/blog-post_59.html