Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Δωρεά του Γονέα κ. Σ. Μπράχαϊ στο Γυμνάσιο Μακρυγιάλου

Ξεκινά για μαθητές και εκπαιδευτικούς στο Γυμνάσιο Μακρυγιάλου μια νέα σχολική χρονιά, με όραμα ένα σχολείο δημοκρατικό, ανοικτό στην κοινωνία, που καλλιεργεί την ασφάλεια, την αποδοχή και την αναγνώριση ότι κάθε παιδί έχει το δικαίωμα στη μόρφωση, στη μάθηση.


Στο όραμα αυτό είχαμε αρωγούς και τους ευχαριστούμε θερμά, τη Δημοτική Αρχή και τη Σχολική Επιτροπή του Δήμου Πύδνας Κολινδρού, την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μακρυγιάλου, την Εκκλησία, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, την τοπική κοινωνία. Το ίδιο υποστηριχτική στο έργο μας ευελπιστούμε ότι θα είναι και η νέα δημοτική αρχή, στην οποία ευχόμαστε καλή δύναμη στα νέα της καθήκοντα και αναμένουμε τη συνδρομή της στο έργο μας. Ο νέος δήμαρχος κ. Α. Μανώλας επισκέφτηκε ήδη το σχολείο και μας διαβεβαίωσε ότι στις προτεραιότητες του Δήμου θα είναι η εκπαίδευση, η παιδεία των νέων αυτού του τόπου.



Στην προσπάθειά μας να βελτιώσουμε την υλικοτεχνική υποδομή του σχολείου τα δύο τελευταία χρόνια, ώστε να μπορούμε στις 11 Σεπτεμβρίου να υποδεχτούμε τους μαθητές μας σε ένα ανανεωμένο, φρεσκοβαμμένο κτήριο, έχουμε συμπαραστάτες και τους γονείς των μαθητών, όπως τον κ. Μπράχαϊ Σπύρο, γονέα μαθήτριας της Β΄ τάξης, που πρόσφερε ένα μεγάλο ποσό για το βάψιμο όλης της εξωτερικής περίφραξης του σχολείου. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα συγκινητική, ανθρωπιστική πράξη ενός γονέα που μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μαθητές μας. Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου τον ευχαριστούμε για την ευγενική του προσφορά και ευχόμαστε να βρει και άλλους μιμητές.




Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ 
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΝΑΛΗ