Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Αγιασμός στο Γυμνάσιο Περίστασης.

Στον αύλειο χώρο του Σχολείου μας πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, η καθιερωμένη τελετή του αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.


Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος του Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Περίστασης Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Τσιούπρος, ο οποίος, αφού εξήρε τη σημασία της μάθησης και την αξία της γνώσης για τον άνθρωπο, έδωσε στα παιδιά ευχές για πρόοδο και επιτυχίες.

Χαιρετισμό προς τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους παρευρισκόμενους γονείς απηύθυναν επίσης, εκτός από τη Διευθύντρια του Σχολείου κα Κωνσταντίνα Μπέη, ο επανεκλεγείς Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Περίστασης κος Γεώργιος Χελιδονόπουλος, ο εκπαιδευτικός, αιρετό μέλος του ΠΥΣΔΕ και μέλος της ΕΛΜΕ Πιερίας, κος Δημήτριος Μπουλούμης και η κα Βικτωρία Μπεκιροπούλου ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή. Όλοι ευχήθηκαν σε διδάσκοντες και διδασκομένους υγεία και δύναμη για μια γόνιμη και δημιουργική χρονιά, ενώ τόνισαν την αγαστή μεταξύ τους συνεργασία για το καλό του Σχολείου μας, τα αποτελέσματα της οποίας είναι ορατά σε όλα τα επίπεδα.

Ευχάριστη για όλους έκπληξη υπήρξε η ευγενική πρωτοβουλία του Προέδρου της Δ.Κ. Περίστασης κυρίου Χελιδονόπουλου να χαρίσει – με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς – σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου μας από ένα χρήσιμο δώρο · τον ευχαριστούμε θερμά!




ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ