Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Δεν θέλει, δεν μπορεί, είπε ψέμματα ή όλα μαζί;


Μέρα με τη μέρα οι ψηφοφόροι της ΝΔ, βλέπουν τις προσδοκίες που είχαν πριν τις εκλογές να διαψεύδονται και τραβάν τα μαλλιά τους (σε όσους έχουν απομείνει ακόμα μερικά…) με όσα βλέπουν καθημερινά να εξελίσσονται κυρίως στα εθνικά μας θέματα.


Η ΝΔ πήρε τις εκλογές γιατί υποσχέθηκε κάποια πράγματα στους ψηφοφόρους της.


Πρώτον, ότι θα "τραβήξει" το αυτί στους σκοπιανούς και ότι θα ακολουθήσει μια σκληρή στάση απέναντι τους, ως θεματοφύλακας της ιστορίας μας και της Μακεδονίας μας.

Αντί αυτού ο Κυριακός Μητσοτάκης ήταν όλο χαμόγελα και "πέρα βρέχει" στην συνάντηση του με τον Ζάεφ, ενώ όλη σχεδόν η ΝΔ κρατάει κλειστό το στόμα της στις συνεχείς παραβιάσεις της "κακής" συμφωνίας – όπως οι ίδιοι λένε – αφήνοντας τους σκοπιανούς να αλωνίζουν σε όλα τα επίπεδα.


Δεύτερον, η ΝΔ έχει αποτύχει παταγωδώς (μέχρι σήμερα τουλάχιστον) να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με την συνεχιζόμενη εισβολή στην χώρα μας αλλοδαπών από όλα τα πέρατα του κόσμου.

Το μόνο που κάνει (τι διαφορετικό από ότι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ;) είναι να "καλωσορίζει" και να "διασώζει" όποιον περνάει παράνομα τα σύνορα της χώρας μας και μετά να ψάχνει περιοχές στην υπόλοιπη Ελλάδα για να τους φιλοξενήσει!

Κατά χιλιάδες έρχονται κάθε μήνα οι παράνομοι, παράτυποι, λαθραίοι, μετανάστες, πρόσφυγες (όπως και αν τους αποκαλούν) και η ΝΔ απλά κοιτάει…



Τρίτον, η ΝΔ συνεχίζει την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην Τουρκία, "σφάξε με αγά μου να αγιάσω"!

Η διαρκής υποχωρητικότητα απέναντι στις προκλήσεις των Τούρκων δεν πρόκειται να μας βγει σε καλό. Τόσο στο Αιγαίο όσο και στην Κύπρο, η χώρα μας είναι σαν να μην υπάρχει.

Κάνουμε πίσω στα πάντα και παρακαλούμε τους ξένους να κάνουν αυτά που δεν τολμούμε εμείς να πράξουμε.

Επίσης την ίδια ώρα που οι Τούρκοι εξοπλίζονται σαν να ετοιμάζονται για έναν… 4ο Παγκόσμιο Πόλεμο, εμείς απλά κοιτάμε, κάνουμε συσκέψεις επί συσκέψεων και εκστομίζουμε μεγαλόστομες εκφράσεις…

Μέχρι πότε ο ηρωισμός των στελεχών του στρατού, αεροπορίας και του ναυτικού μας θα μπορεί να βάζει φρένο στις ορέξεις των "γειτόνων" μας;

Ο ψηφοφόρος της ΝΔ, την εμπιστεύτηκε για να δώσει λύσεις σε όλα τα παραπάνω (στα οποία απέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ) και όχι απλά για να μειώσει 30% τον ΕΝΦΙΑ!


Γιατί, τι να την κάνεις μια γεμάτη τσέπη όταν δεν θα έχεις πατρίδα να περπατήσεις…