Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Πιερίδες Μούσες: Έναρξη περιόδου

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Νέο ξεκίνημα – Έναρξη νέας περιόδου για Ομάδα και Ακαδημία. Νέα σχέδια και στόχοι για την ιστορική γυναικεία ομάδα της Πιερίας.

Με αισιοδοξία ξεκινά η νέα ποδοσφαιρική περίοδος για την ομάδα των «Πιερίδων Μουσών» αλλά και την Ακαδημία της.

Η πρώτη συνάντηση είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο Σβορώνου.

Η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα γυναικών της Πιερίας, μετά από 26 χρόνια πορείας με συμμετοχή και επιτυχίες σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα του ποδοσφαίρου γυναικών, βλέπει την νέα χρονιά ως μια ευκαιρία για ένα ακόμη σκαλοπάτι προόδου.

Η διοίκηση ανανεωμένη, μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες, με νέα πρόσωπα και με νέα δυναμική, σχεδιάζει και στοχεύει σε νέες επιτυχίες. Δίνει εξίσου βαρύτητα στην οργάνωση και προετοιμασία της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά αναγνωρίζει και το ειδικό βάρος που έχει, για την ομάδα και το μέλλον της, η Ακαδημία στην οποία οι προσπάθειες είναι συντονισμένες και ο σχεδιασμός είναι στοχευμένος σε υψηλό επίπεδο.

Άλλωστε οι «Πιερίδες Μούσες» είναι η πρώτη και μοναδική ομάδα στην Πιερία που εδώ και 26 χρόνια διδάσκει και εμπεδώνει στην Πιερία το ποδόσφαιρο γυναικών. Την περσινή περίοδο παρά τις αντιξοότητες και τα εμπόδια η Ακαδημία συμμετείχε χωρίς διακοπή με αμιγή ομάδα κοριτσιών στο πρωτάθλημα Υποδομών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας.

Στη συνάντηση της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο Σβορώνου καλούνται όλες οι αθλήτριες της ομάδας και της Ακαδημίας, γονείς και φίλοι της ομάδας, νέες ενδιαφερόμενες για εγγραφή στην Ακαδημία. Η πρώτη συνάντηση – ενημέρωση είναι σημαντική για όλους και δεν πρέπει να απουσιάζει κανείς και καμιά!


ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ