Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3

ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
(10-25, 12-25,12-25)

Νικηφόρα συνέχισαν οι κορασίδες του Πιερικού το πρωτάθλημα Κορασίδων της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. καθώς κέρδισαν και την ομάδα του Μ.Αλεξανδρου Τρικάλων μέσα στην Αλεξάνδρεια με 3-0 σετ. Τα κορίτσια του Πιερικού παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ έδειξαν ότι και φέτος οι στόχοι της ομάδας είναι πολύ υψηλοί, αφού η 5η θέση στην Ελλάδα την προηγούμενη χρονιά αποτελεί το σκαλοπάτι για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Και στα τρια σετ οι παίκτριες του Πιερικού μπαίνοντας πολύ δυνατά στο παιχνίδι, έπαιρναν μεγάλες διαφορές στο σκορ, με αποτέλεσμα να κερδίσουν πολύ εύκολα και τα τρια σετ, δείχνοντας και φέτος ότι είναι ένα επίπεδο πάνω απ'όλες τις ομάδες.

Η ομάδα των κορασίδων του Πιερικού, δείχνει με τα αποτελέσματα της την κυριαρχία της στα τμήματα υποδομής. Μια ομάδα στην οποία αγωνίζονται και κορίτσια του Αρχέλαου με την ένωση των δυο ισχυρότερων ομάδων του Νομού, και φαίνεται ξεκάθαρα η υπεροχή των κοριτσιών του Πιερικού – Αρχέλαου και πως το μέλλον αναμένεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Όλοι πλέον βλέπουν το φανταστικό οικοδόμημα που δημιουργήθηκε με την ένωση, και όλοι πλέον έρχονται στους ειδικούς και στους καλύτερους για σίγουρα και σταθερά αποτελέσματα.

Σύνθεση: Τουλίκα, Χατζηευστρατιάδου, Παπαπέτρου, Χατζησακούλα, Αργυροπούλου, Ευαγγελοπούλου, Δαούτη, Μαρένα, Ζειμπέκη, Μαυρίδου, Τσαπουρνιώτη, Χατζηαγοράκη, Ιορδανίδου, Αντωνόπουλου.


ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

Σάββατο στις 12:00 στο ΄Β ΔΑΚ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ