Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Και μία ακόμη καταξίωση του συμπολίτη μας συνθέτη ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΝΑΒΡΟΖΙΔΗ.

Η κορυφαία, παγκοσμίως, φλαουτίστα Iwona Glinka, βραβεύτηκε από την Akademia Music Awards για το καλύτερο κλασικό άλμπουμ «WAW» του 2019 που συμμετέχει με ένα έργο του για σόλο Φλάουτο, το ''Feelings and emotions'', και ο συμπολίτης μας συνθέτης ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ.




"Αγαπητή Iwona Glinka,

Υπήρχαν εκατοντάδες των ήδη υποβληθέντων αυτό το μήνα στην κατηγορία σας, η οποία έκανε κάνει μια τελική απόφαση εξαιρετικά δύσκολη. Είναι μεγάλη χαρά και σας συγχαίρουμε επισήμως για τη νίκη σας. Σας απονέμεται το βραβείο μουσικής Akademia για το καλύτερο κλασικό άλμπουμ για το «WAW» τον Οκτώβριο του 2019 Akademia Music Awards! Αυτό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα και θα πρέπει να είστε πολύ υπερήφανη για τα επιτεύγματά σας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε με μόνιμο πιστοποιητικό το βραβείο σας:

https://www.theakademia.com/awards/2019/IwonaGlinka-WAW-0000347855.html

Κερδίζοντας ένα βραβείο ''Akademia Music Awards'' είναι μια σπάνια διάκριση για μουσική καριέρα. Σημαίνει, επίσης, ότι είστε τώρα μέσα στις πύλες ενός οργανισμού που μπορεί να προωθήσει σημαντικά τη δημιουργική σταδιοδρομία όλων σας. Θα είμαστε σε επαφή μαζί σας σύντομα σχετικά με τα επόμενα βήματα."