Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Μαρία Μαλλιάρα : «Τα αδέσποτα σκυλιά στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, δεν έχουν δείξει επιθετική συμπεριφορά έως τώρα.»

Στην κάμερα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" μίλησε σήμερα το πρωί η κ. Μαρία Μαλλιάρα, Διευθύντρια Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης και περιφερειακή σύμβουλος Πιερίας.


Μαζί με την κ. Μαλλιάρα, την άποψη τους για το θέμα με τα αδέσποτα σκυλιά στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης μας μετέφεραν η κ. Καραβίδα Ελευθερία - φαρμακοποιός (διατηρεί φαρμακείο δίπλα στο Νοσοκομείο), η κ. Φανή Καρρά - υπάλληλος του Νοσοκομείου, καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Κατερίνης "Ο ΑΡΓΟΣ" Νικήτας Κανταρτζής, όπως επίσης και ο φύλακας του Νοσοκομείου.

Στην συνέντευξη ήταν παρόντα μέλη του "ΑΡΓΟΣ".

*Σύντομα θα ανέβουν τα βίντεο στην "ΑΛΗΘΕΙΑ".


➤ Τι μας είπε η κ. Μαλλιάρα:

«Τα σκυλιά δεν έχουν δείξει επιθετική συμπεριφορά έως τώρα. Δεν έχει πέσει στη αντίληψη μου τα συγκεκριμένα σκυλιά να έχουν δημιουργήσει πρόβλημα επιθετικότητας σε επισκέπτες ή σε ασθενείς. Ακόμα δεν έχει αναφερθεί δάγκωμα σε άνθρωπο από αυτά τα ζώα. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε μαζί με τα ζώα. Τα αδέσποτα σκυλιά αποζητούν την παρέα του ανθρώπου. Για να λυθεί το θέμα με τα αδέσποτα στο Νοσοκομείο Κατερίνης, θα πρέπει να υπάρξει 24ωρη φύλαξη, να κλείνουν οι πύλες και να υπάρχει έλεγχος.»



*Τα αδέσποτα σκυλιά που είδαμε (εκτός του Νοσοκομείου Κατερίνης), για τα οποία έχει δημιουργηθεί το συγκεκριμένο θέμα: