Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

«Τρέχουμε για την Κατερίνη» δίνοντας Ελπίδα, δίνοντας Ζωή - Μια πρόκληση ζωής για όλους!

Για 8η χρονιά φέτος τρέχουμε για την Κατερίνη, σε μία διοργάνωση σταθμό για την πόλη μας...

την οποία διοργανώνει ο Ο.Π.Π.Α.Π. του Δήμου Κατερίνης και ο Σύλλογος Δρομέων Πιερίας ΖΕΥΣ. Φέτος ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας, θέλοντας να δώσει μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλο τον κόσμο, συμμετέχει στη διαδικασία και έχει αναλάβει την ευθύνη της διανομής των μεταλλίων στους δρομείς που θα φθάσουν στον τερματισμό του αγώνα.

Ταυτόχρονα θέλοντας να ευαισθητοποιήσουμε και να ενεργοποιήσουμε τον κόσμο της πόλης μας, αναπτύσσουμε μία δράση εθελοντισμού, γεμάτη συμβολισμό αλλά και ιδιαίτερη αξία και καλούμε όλους όσοι έχουν ηλικία από 18 – 45 ετών, να προσέλθουν, να ενημερωθούν και να γίνουν Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα ελπίδας και ζωής από την Πιερία και πάλι!

Μόλις πριν μία εβδομάδα διαβάσαμε στον τύπο την υπέροχη εμπειρία που είχε συμπολίτης μας ο οποίος ως εθελοντής δότης, βρέθηκε συμβατός και με τη συμμετοχή του έδωσε ζωή σε ένα παιδάκι. Σήμερα είναι η ώρα να ακολουθήσουμε κι εμείς το δικό του παράδειγμα και να γίνουμε Εθελοντές Δότες, δημιουργώντας νικητές της ζωής!

Μία πρόκληση ζωής στην οποία όλοι μπορούμε να ανταποκριθούμε δίνοντας μόνο λίγο σάλιο!

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας, σε συνεργασία με το Όραμα Ελπίδας θα βρίσκονται στην πλατεία Ελευθερίας την Παρασκευή και το Σάββατο κατά τη διάρκεια διανομής των αριθμών συμμετοχής του αγώνα και την Κυριακή το πρωί μετά τον τερματισμό όπου θα δοθεί η δυνατότητα να ενημερωθούμε υπεύθυνα και να γραφτούμε ως εθελοντές δότες Μυελού των Οστών εφόσον το επιθυμούμε.

Η Πιερία μπορεί και πάλι να δώσει Ελπίδα να δώσει Ζωή!

Χαρείτε τον αγώνα, ανταποκριθείτε στην πρόκληση!

Περιμένουμε με χαρά να σας καλωσορίσουμε στον τερματισμό!!!


Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας