Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

ΒΑΦΥΡΑΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 0-3

7 ΣΤΑ 7! ΚΑΙ 21-0 ΣΕΤ! ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΒΑΦΥΡΑΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 0-3
(13-25, 11-25, 9-25)
Την 7η νίκη σε 7 αγώνες πέτυχαν οι φανταστικές κορασίδες του Πιερικού, έχοντας το απόλυτο και στα σετ με 21-0!!! καθώς κέρδισαν και μέσα στον Βαφύρα με 3-0 σετ δείχνοντας για ακόμη ένα παιχνίδι ότι παίζουν χωρίς αντίπαλο, αφού κανείς δεν μπόρεσε όχι μόνο να τις κερδίσει αλλά ούτε και σετ να αποσπάσει από τα κορίτσια του Πιερικού. Η ομάδα του Πιερικού παραμένει στην 1η θέση της βαθμολογίας, έχοντας ήδη “καθαρίσει” το πρωτάθλημα στον Α Όμιλο από πολύ νωρίς, ενώ παραμένει η μοναδική ομάδα σε όλη την Μακεδονίας σε σύνολο 27 ομάδων, αήττητη, χωρίς να έχει χάσει ούτε βαθμό αλλά ούτε και σετ δείχνοντας την δυναμική της για ακόμη μια χρονιά.

Στο παιχνίδι με τον Βαφύρα, όπως δείχνει και το σκορ, η ομάδα του Πιερικού είχε εύκολη δουλειά, δεν συνάντησε καμία αντίσταση και πέτυχε άλλη μια ευκολη νίκη διευρύνοντας το απόλυτο σερί της. Ο προπονητής Κ.Σαρρής έπαιξε στο παιχνίδι χρησιμοποιώντας την ομάδα των Κορασίδων και στο άλλο μισό την ομάδα των Παγκορασίδων. Και οι δύο ομάδες έδειξαν την άριστη τεχνική και τακτική τους κατάρτιση, και το αποτέλεσμα ήρθε πολύ εύκολα.

Ο Πιερικός δείχνει για ακόμη μία χρονιά ότι είναι η κυρίαρχη δύναμη στην υποδομή και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, καθώς τα πρωταθλήματα που έχει κερδίσει αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα αυτής της κυριαρχίας και της εκπληκτικής δουλειάς που γίνεται στο τμήμα.

Τα κορίτσια του Πιερικού παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ έδειξαν ότι και φέτος οι στόχοι της ομάδας είναι πολύ υψηλοί, αφού η 5η θέση στην Ελλάδα την προηγούμενη χρονιά αποτελεί το σκαλοπάτι για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Σύνθεση: Τουλίκα, Παπαπέτρου, Χατζησακούλα, Ευαγγελοπούλου, Δαούτη, Μαρένα, Ζειμπέκη, Μαυρίδου, Τσαπουρνιώτη, Αργυροπούλου, Ιορδανίδου, Αναστασίου.


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
21-0
21

ΑΟ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
14-8
16

ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 2
14-10
12

ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
14-11
12

ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
14-10
12

ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
14-9
12

ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
6-17
5

ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
4-18
3

ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ Δ.ΔΙΟΥ
0-21
0



Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ