Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

"Μπήκε" η θάλασσα στη Παραλία Κατερίνης. Πολλά τα προβλήματα. Επιχειρούν μηχανήματα του Δήμου.

Σε διαρκή επιχειρησιακή δράση και επιφυλακή έχει τεθεί ο μηχανισμός του Δήμου Κατερίνης και το αρμόδιο Γραφείο Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα από την επιδείνωση του καιρού.





Ειδικότερα, οι ισχυρές βροχοπτώσεις, που πλήττουν την περιοχή από αργά το απόγευμα της Κυριακής προκάλεσαν πλημμυρικά φαινόμενα κυρίως στην περιοχή της Παραλίας, όπου επιχειρούν συνεχώς μηχανήματα του Δήμου και της ΔΕΥΑΚ.

Παράλληλα, ο Δήμος Κατερίνης βρίσκεται και θα παραμείνει σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με όλες τις αρμόδιες αρχές, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Επειδή τα έντονα καιρικά φαινόμενα είναι σε πλήρη εξέλιξη παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις σε περιοχές που κατααγράφονται προβλήματα.

Τέλος, όπως είναι γνωστό με απόφαση του Δημάρχου Κατερίνης, τα σχολεία και των δυο βαθμίδων εκπαίδευσης ΣΕ ΟΛΕΣ τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Κατερίνης (Πέτρας, Παραλίας, Κορινού, Ελαφίνας, Πιερίων) θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, λόγω της πρόγνωσης έντονων καιρικών φαινομένων.



ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
25-11-2019