Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ : "ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ"

Τα παιδιά των Ακαδημιών Χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης παρακολούθησαν την Ημερίδα με θέμα "Διαβήτης και Εκπαίδευση" που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Διαβητικών Νομού Πιερίας και τον Ιατρικό Σύλλογο Πιερίας με τη συμβολή του ΣΥΠΦΑ Πιερίας.

Αφού άκουσαν και έμαθαν για τα οφέλη της σωστής διατροφής σε συνδυασμό με την αναγκαιότητα της άσκησης, πέρασαν στον προαύλιο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου όπου ο ΣΥΠΦΑ είχε ετοιμάσει μίνι γηπεδάκια Χάντμπολ, Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ και Μπάντμιντον.


Διασκέδασαν με την ψυχή τους συμμετέχοντας σε όλα τα αθλήματα, ήπιαν νερά και χυμούς και στο τέλος έφαγαν μπανάνες και διάφορα υγιεινά εδέσματα που ετοίμασαν οι χορηγοί της Ημερίδας. Με το πέρας της ημερίδας τους απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

Αν θέλετε κι εσείς ένα παιδί χαρούμενο όλο υγεία σωματική και ψυχική μπορείτε να το φέρετε στην οικογένεια του Χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης.

Το άθλημά μας προσφέρει πολύπλευρη εκγύμναση με έμφαση στις ηθικές αξίες και αρχές, κάτω από την καθοδήγηση της έμπειρης Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής και πρώην Διεθνούς Αθλήτριας της Χειροσφαίρισης Χοτοκουρίδου Μαγδαληνής (τηλέφωνο επικοινωνίας 6971837337).