Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Μύτικας Λεπτοκαρυάς - Δίας Δίου 2-3

Την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας πέτυχε ο Δίας Δίου...

ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής (29/12) επικράτησε στη Λεπτοκαρυά κόντρα στον τοπικό Μύτικα με 2-3 στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 3ης φάσης του θεσμού και στο τελευταίο του παιχνίδι για το 2019.

Οι γηπεδούχοι αντιστάθηκαν σθεναρά απέναντι στην ομάδα μας ισοφαρίζοντας την παρτίδα δις, όμως στο τέλος ο Δίας έκανε το καθήκον του και με γκολ του Ανέστη Παναγιωτίδη στο 71’ σφράγισε το εισιτήριο της πρόκρισης.


Η ομάδα μας άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό με πλασέ του Ηλία Μανίκα, με τον Μύτικα να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 35’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χούτα.

Στο 56’ έπειτα από τροφοδότηση του Λαζαρίδη, ο Μανίκας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στη συνάντηση κάνοντας το 1-2.

Στο 70’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν εκ νέου, με τον Χούτα να εκμεταλλεύεται την αμυντική αδράνεια των παικτών του Δία, σημειώνοντας το 2-2.

Ένα λεπτό αργότερα όμως ο Ανέστης Παναγιωτίδης βρέθηκε στην κατάλληλη θέση μετά το σουτ του Μανίκα και με προβολή πέτυχε το 2-3 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Νίκολιτς, με α’ βοηθό τον κ. Μαυρογιώργη και β’ βοηθό τον κ. Χατζηγιάννη.


Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΜΥΤΙΚΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ: Α.Τσαρούχας, Γεροθανάσης, Ι.Τσαρούχας (89’ Π.Μπατζέλας), Κάκαλος, Γ.Μπατζέλας, Κουράτι, Κατσαρός, Ζηνέλης, Ελέζι (73’ Μουσαράι), Χούτας, Τζόβας (76’ Χέδας).

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ: Ζωγράφος, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Νίκου, Λιόλιος, Μαυρίδης, Τοπαλίδης (67’ Ευαγγελόπουλος), Καλαμπάκας (59’ Νάκας), Καλουσίδης (67’ Παπαστεργίου), Α.Παναγιωτίδης (86’ Καραθάνος), Μανίκας.


Γραφείο Τύπου Δία Δίου