Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

"Νότες Πρωτοχρονιάς" από το Σωματείο Επαγγελματιών Αιγινίου

Με πολύ μουσική και τραγούδι ξεκίνησαν χθες και ολοκληρώνονται την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου...

οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει το Σωματείο Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Αιγινίου και Περιχώρων στην Κεντρική Πλατεία Αιγινίου.

Την έναρξη των εκδηλώσεων τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού, Ανέστης Μανώλας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας, Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παππάς, Παραλυκίδης και Προβατίδης και ο Πρεσβύτερος της ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Πατέρας Ηλίας.

Στόχος των εκδηλώσεων του Σωματείου, είναι να διατηρήσουν ζωντανό το εορταστικό κλίμα των ημερών και να δώσουν την αφορμή στους συνδημότες μας και στους επισκέπτες να κυκλοφορήσουν στους δρόμους του Αιγινίου και να ενισχύσουν την τοπική αγορά.

Το “Σπιτάκι των Χρωμάτων”, το “Δωμάτιο Διαφυγής” και το “Σπίτι του Άι – Βασίλη” υποδέχονται τα μικρά παιδιά για να τα απασχολήσουν δημιουργικά, τη στιγμή που η κεντρική σκηνή γεμίζει με μουσική και τραγούδια.

Το σημερινό πρόγραμμα (Σάββατο 28 Δεκεμβρίου) περιλαμβάνει διαδραστικά παιχνίδια με την Πετρίνα Καρυδιά και καραόκε πάρτι για μικρούς και μεγάλους τραγουδιστές. Ο Άι – Βασίλης περιμένει όλους τους φίλους του στο ζεστό του σπίτι, για να τους προσφέρει δώρα και ζαχαρωτά.

Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί ξεκινά το παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική, τοπικούς παραδοσιακούς μεζέδες και κρασιά και αναψυκτικά από παραγωγούς του Αιγινίου.