Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Κυριάκο, χειρότερα δεν γίνεται...

Τα λάθη στις επιλογές προσώπων, αλλά και πολιτικών από μεριάς ΝΔ, αρχίζουν να βγάζουν πλέον καρπούς. Τελευταίο παράδειγμα το σήμα της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" που παρουσίασε η Πρόεδρος της Επιτροπής, Γιάννα Αγγελοπούλου.




Ένα σήμα που δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα και κυρίως καμία σύνδεση με όλα αυτά που θα έπρεπε να αντιπροσωπεύουν τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821.

Απουσιάζουν έννοιες όπως το Έθνος, απουσιάζει ο Σταυρός, απουσιάζει το σύνθημα των αγωνιστών του '21: "Ελευθερία ή Θάνατος", απουσιάζουν τα πάντα που θα μπορούσαν να αποδώσουν τον συμβολισμό της μεγάλης εξέγερσης των Ελλήνων.

Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσε να τα κάνει χειρότερα...

Η κ. Αγγελοπούλου είναι επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη και για αυτή την επιλογή (όπως και πολλές άλλες "άτυχες" επιλογες) θα κριθεί από τον Ελληνικό λαό στις επόμενες εκλογές.

Θα ψάχνει ψήφους η ΝΔ και δεν θα βρίσκει...

Φυσικά στα κοινωνικά δίκτυα γίνεται χαμός με τις αντιδράσεις των πολιτών που στηλιτεύουν άλλοτε με χιούμορ, άλλοτε καυστικά αυτή την επιλογή του Κυριάκου.

Ενός Κυριάκου Μητσοτάκη, που απομακρύνει συνεχώς την ΝΔ από τις παραδοσιακές αξίες της, την ιστορία της, τις αρχές της, τα πιστεύω της.

Έστω και την ύστατη στιγμή Κυριάκο μπορείς να αλλάξεις τις λανθασμένες επιλογές σου...

Εμείς στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" σου προτείνουμε ένα σήμα που εκφράζει τα πιστεύω των Ελλήνων και του τι πραγματικά σημαίνει η Επανάσταση του 1821.

Ξέρουμε ότι δεν θα το κάνεις, αλλά πάλι δεν πειράζει να το δεις λίγο...