Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Στο 7ο Γυμνάσιο οι 3οι Διασχολικοί Αγώνες Επιχειρηματολογίας και Αυθόρμητου Λόγου.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο 7ο Γυμνάσιο οι 3οι Διασχολικοί Αγώνες Επιχειρηματολογίας και Αυθόρμητου Λόγου...

την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020.

Εφτά Γυμνάσια του Νομού συμμετείχαν στους Αγώνες με 61 μαθητές και μαθήτριες.

Στο ατομικό αγώνισμα του Αυθόρμητου Λόγου το πρώτο Βραβείο κέρδισε η μαθήτρια του 4ου Γυμνασίου Γρίβα Ηρώ. Το δεύτερο Βραβείο κέρδισε η μαθήτρια του Γυμνασίου Λιτοχώρου Ζαζοπούλου Ελευθερία. Το τρίτο Βραβείο κέρδισε η μαθήτρια του 7ου Γυμνασίου Αλεξάκη Αντιγόνη. Στο αγώνισμα της επιχειρηματολογίας το πρώτο Βραβείο απέσπασε η ομάδα του 3ου Γυμνασίου.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Πιερίας κ. Ιωάννης Καζταρίδης, ο εκπρόσωπος της Αντιπεριφεριάρχη Πιερίας κ. Καρυπίδης Σάββας, ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου του 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κ. Μακεδονίας για την Αειφορία κ. Αθανάσιος Χαρίσης, ο αιρετός του κλάδου των καθηγητών της Β/θμιας Εκπ/σης Πιερίας κ. Δημήτριος Μπουλούμης ,Διευθυντές και Διευθύντριες Γυμνασίων της Πιερίας, η εκπρόσωπος της προϊσταμένης του Γραφείου Καινοτόμων Δράσεων κα Τσαχουρίδου Θεοδώρα και καθηγήτριες σχολείων της Πιερίας.

Ξεχωριστή μνεία οφείλεται στη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φιλολόγων του 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κ. Μακεδονίας κυρία Βαΐα Αγγέλη, η οποία από την πρώτη στιγμή στήριξε με θέρμη τον θεσμό των Διασχολικών Αγώνων Επιχειρηματολογίας και Αυθόρμητου Λόγου των Γυμνασίων της Πιερίας. Η συμπαράσταση και η ενθουσιώδης παρουσία της, σε συνδυασμό με τον ζήλο των συναδέλφων καθηγητριών που με τις ομάδες τους συμμετείχαν στους Αγώνες, συνέβαλαν στην καλλιέργεια της κριτικής σκέψης, της ευγλωττίας και του εποικοδομητικού διαλόγου.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του 7ου Γυμνασίου 

Ο Διευθυντής 
Νικολής Χρήστος