Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Αγωνίστηκαν αλλά έμειναν σε «λευκή ισοπαλία» μέσα στον Μαγνησιακό

Οι Πιερίδες Μούσες πήγαν την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στο Βόλο και αντιμετώπισαν την ομάδα του Μαγνησιακού αποφασισμένες για ένα θετικό αποτέλεσμα.


Ήταν μια κρίσιμη αποστολή για την ομάδα της Πιερίας αφού μπορούσε με νίκη να ελπίζει – τουλάχιστον μαθηματικά – στην 1η θέση του ομίλου. Συγκέντρωσε δυνάμεις ξεπέρασε προβλήματα και με μια σύνθεση αποφασισμένων παιχτριών κυνήγησε το όνειρο. Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο συγκροτημένα και με επιθετικό προσανατολισμό.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό με πολλές ευκαιρίες και στις δύο εστίες αλλά τελικά έληξε χωρίς καμιά απ τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βάλει γκολ.

Η Διοίκηση των Πιερίδων Μουσών έδωσε τα εύσημα στα κορίτσια που αγωνίστηκαν δυνατά αλλά σε αθλητικά πλαίσια, διεκδίκησαν με πάθος τη νίκη και τελικά μπορεί να μην έφτασαν στην νίκη, πήραν μια ισοπαλία και απόλαυσαν ένα καλό παιχνίδι!

Σ’ αυτόν τον αγώνα η προπονήτρια Λία Ζιώγα ξεκίνησε με τις:

Τσιώλη Άννα, Βούλγαρη Σούλα, Παναγιωτίδου Σωτηρία, Μαυρομάτη Χριστίνα, Κατσίμπουρα Ολυμπία, Κατερινοπούλου Ελένη, Κατσάρα Μαρία, Καρασταμάτη Ζωή, Βίσμπα Χριστίνα, Μανωλιούδη Παρασκευή, Γκούτζα Παναγιώτα,

Έπαιξαν ακόμη οι: Μίσχου Παναγιώτα, Γκάρα Δέσποινα, Κυριακή Βογιατζή.

Στην αποστολή συμμετείχε επίσης η προερχόμενη από την Ακαδημία Ειρήνη Ιορδάνου

Ο επόμενος αγώνας για τις Πιερίδες Μούσες είναι εντός έδρας στην Κατερίνη στις 15 Φεβρουαρίου 2020 με την ομάδα του Αστέρα Χαλκίδας