Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Νέο Δ.Σ. στο Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης «Ο ΑΡΓΟΣ» και κοπή βασιλόπιτας για τη νέα χρονιά (ΦΩΤΟ)

Ένα από τα πιο ιστορικά, ενεργά και δραστήρια σωματεία της πόλης μας στον χώρο της φιλοζωίας έκοψε σήμερα το μεσημέρι την βασιλόπιτα του στην κατάμεστη από μέλη και φίλους του αίθουσα του Κέντρου Μικρασιατών.

Πριν την κοπή βασιλόπιτας διεξήχθη Γ.Σ. και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.




Τα μέλη που εκλέχτηκαν:


Κανταρτζής Νικήτας
Κασομενάκης Σπύρος
Κοτούλας Κωνσταντίνος
Μαραβέλης Ιωάννης
Σεβαστιάδης Κλήμης
Τσακιρίδης Ευστάθιος
Χρυσικός Ηλίας

Τα παραπάνω εκλεγμένα μέλη θα συνεδριάσουν τις επόμενες ημέρες ώστε να προκύψουν οι αρμοδιότητες του νέου Δ.Σ.


Στην κοπή της βασιλόπιτας του Σωματείου, που όπως προαναφέραμε είχε αρκετό κόσμο, ήταν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τα αδέσποτα Γιώργος Τσιαλός, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης, η πρώην αρμόδια αντιδήμαρχος για τα αδέσποτα Πιπίτσα Μακρίδου, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μακρίδης, εκπρόσωπος του Αθανάσιου Λιακόπουλου, η κ. Τζούλη Γιαμούζη Χιονίδου εκπροσωπώντας τον βουλευτή Πιερίας Σάββα Χιονίδη και η εκπρόσωπος της βουλευτή Άννας Μάνη.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο πατήρ Δημήτριος Παναηλίδης.

Στην προσφώνηση του προς τους επισήμους, τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου, ο Πρόεδρος του "ΑΡΓΟΣ" Ηλίας Χρυσικός, αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του έργου του Σωματείου, ευχαρίστησε τους αρμόδιους φορείς για την στήριξη και την βοήθεια τους και ευχήθηκε σε όλους καλή και ευλογημένη νέα χρονιά.

Ο Αντιπρόεδρος του "ΑΡΓΟΣ" Νικήτας Κανταρτζής, μίλησε για την ιστορία του Σωματείου, τα προβλήματα που αντιμετώπισε το Σωματείο και έδωσε και αυτός τις ευχές του για το νέο έτος.

Χαιρετισμούς είχαμε και από τους επίσημους προσκεκλημένους που μοίρασαν τις ευχές τους και την στήριξη τους στο έργο του Σωματείου.

Στη συνέχεια ακολούθησε μπουφές που είχαν επιμεληθεί τα μέλη του "ΑΡΓΟΣ", ενώ υπήρχαν και πολλά δώρα για τους τυχερούς της βασιλόπιτας.

*Αργότερα μπορείτε να δείτε στην «ΑΛΗΘΕΙΑ» βίντεο από την εκδήλωση.























*Ρεπορτάζ-Φώτο: Μιχάλης Κανταρτζής