Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Ανακοίνωση Πιερικού κατά της διαιτησίας του αγώνα με την Καρίτσα.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ μια ιστορική ομάδα που σέβεται τους διαιτητές μας, αναγκάζεται να αναφερθεί κατά της διαιτησίας της  Κυριακής 9/2/20 του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής...

κατηγορίας στον αγώνα ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ, καθώς αυτά που έγιναν στον αγώνα δεν μπορούν να μείνουν ασχολίαστα.

Πάγια τακτική του συλλόγου μας είναι η υπεύθυνη στάση και η ισονομία. Λυπούμεθα ειλικρινά που για την διαιτησία του κ. Κεφαλά Δημήτριο από τις Σέρρες μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία. Στον μη καταλογισμό καταφανεί πέναλτι στον ποδοσφαιριστή μας ο οποίος είναι σε θέση βολής ανατρέπεται από πίσω από ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας και σε μικρή απόσταση από τη θέση του διαιτητή, εφαρμόζοντας τον πειθαρχικό έλεγχο μόνο σε βάρος των ποδοσφαιριστών μας.

Δυστυχώς, όσοι παρευρεθήκαμε σήμερα στο γήπεδο διαπιστώσαμε ότι ξεδιπλώθηκε μια μεθόδευση που αποσκοπούσε στη διαμόρφωση του αποτελέσματος σε βάρος του συλλόγου μας.

Δε θέλουμε να στερείτε την αγωνιστικότητα και την εργασία των ποδοσφαιριστών και της διοίκησης που παλεύει καθημερινά για το καλύτερο με πολύ κόπο και ζήλο.

Δεν θα ανεχθούμε άλλα τέτοια προκλητικά και εχθρικά λάθη διαιτησίας σαν τη σημερινή του κ. Κεφαλά Δημήτριο από τις Σέρρες. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ότι είναι δυνατόν και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να προστατέψουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας. Δεν θα επιτρέψουμε από εδώ και στο εξής να γίνονται τέτοια φανερά λάθη που να αποτρέψουν το αποτέλεσμα από την ομάδα μας.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ