Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Πάλεψε για τη νίκη

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ αντιμετώπισε την Κυριακή 9/2/20 για την 19η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ εθνικής κατηγορίας την ομάδα της Α.Ε. Καρίτσας στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης.

Πριν την έναρξη της σέντρας οι ποδοσφαιριστές μας προς ένδειξη αγάπης προς το φίλαθλο κοινό της Κατερίνης και της Πιερίας χάρισαν ποδοσφαιρικές μπάλες στους φιλάθλους στις εξέδρες του γηπέδου, πράξη αγάπης η οποία θα επαναλαμβάνεται σ΄ όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας.

Ο προπονητής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Σάκης Παπαβασιλείου ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Γουναρίδη, Τοπαλίδη, Τουλίκα Βασίλειο, Νikic, Τακίδη, Γιαλαμίδη, Χαρτσιά, Μπενίσκο, Σαχινίδη, Μακρή, Μηλιώτη. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Δεμηρτζόγλου, Περογαμβράκης, Παπαδόπουλος, Kryemadhi.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είχε την υπεροχή καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του αντιπάλου τερματοφύλακα αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος του.

Η ομάδα μας διαμαρτύρεται για την μη καταλόγιση καταφανέστατου πέναλτι στο 45ο λεπτό σε ανατροπή του Βασίλη Σαχινίδη από αμυντικό της αντίπαλης ομάδας από πίσω. Οι ποδοσφαιριστές μας παρουσίασαν ποιοτικό ποδόσφαιρο αλλά οι αντίπαλοι είχαν αμυντικό προσανατολισμό και έτσι φθάσαμε στην λευκή ισοπαλία.


Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ οδηγεί τον όμιλο ως πρωτοπόρος από την αρχή του πρωταθλήματος, παραμένοντας αήττητος εδώ και 13 αγωνιστικές (10 νίκες και 3 ισοπαλίες) από τότε που είναι στο τιμόνι ο Κατερινιώτης προπονητής Σάκης Παπαβασιλείου και το επιτελείο του.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ