Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Με 11 νέα υπηρεσιακά οχήματα ενισχύθηκε η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας

Έντεκα νέα υπηρεσιακά οχήματα παρέλαβε χθες (19 Ιουνίου 2020) η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας, τα οποία θα ενισχύσουν περαιτέρω την αποτελεσματική αστυνόμευση.


Τα οχήματα αποτελούν παραχώρηση και δωρεά της εταιρείας «Αυτοκινητόδρομος ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ» και συγκεκριμένα:

• 5 από αυτά θα ενταχθούν στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας, προς κάλυψη αποκλειστικά των αναγκών αστυνόμευσης του οδικού δικτύου και

• τα υπόλοιπα 6 οχήματα θα κατανεμηθούν στις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, προς κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών τους.

Επιπλέον η εταιρεία δώρισε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας ένα σύστημα ραδιοεντοπισμού, 5 ψηφιακούς φορητούς πομποδέκτες και 20 άδειες χρήσης GPS, συμβάλλοντας σημαντικά στην ενίσχυση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού, με στόχο την αποτελεσματική αστυνόμευση.

Επίσης η εταιρεία «Τζιώτζιος & ΣΙΑ Ο.Ε.» έκανε δωρεά 6 σταθερών ψηφιακών πομποδεκτών, οι οποίοι θα τοποθετηθούν στα οχήματα, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην περαιτέρω ενίσχυση της επιχειρησιακής ετοιμότητας των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.

Στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. Ασημάκης Χριστοδουλίδης, παρουσία και του Διευθυντή Αστυνομίας Πιερίας Αστυνομικού Διευθυντή κ. Γεώργιου Τζήμα, ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους των εταιρειών για τη δωρεά, η οποία αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας.